pengumuman paling penting:

mulai 1 julai 2010, artikel akan dikongsi bersama alamat blog (klik sini) yang lain cetusan ibnu marzuki aka mal handsome... sekian, harap maklum & terima kasih melawati laman web ini.
    follow me on Twitter

    handsome x, cik abg botak ni? jk ya, smslah sgera dgn hotlink! hehe...

    Online Learning and Assesment Package :
    ( Pakej Pembelajaran dan Penilaian Online )
    This package introduces new learning approaches; the self learning techniques. These techniques provide students with options on self-paced learning where students decide on how to conduct their own studies.

    Register with us and enhance your learning techniques!

    2010 FIFA World Cup South Africa™ = sokong gara2 makan free from ITALIANNIES sempena hari bapa

    2010 FIFA World Cup South Africa™ = sokong gara2 makan free from KAMPACHI sekiranya jepun win match

    2010 FIFA World Cup South Africa™ = sokong gara2 sosej free from Mc D sekiranya gol pertama dijaring

    2010 FIFA World Cup South Africa™ = sokong gara2 dengar cerita ada makan free kat hartamas


    bilalah agaknya nak wjd pembyran melalui kredit/debit kad dgn master/visa plk berbndg online bank je mcm maybank2u.com @ cimb click? agr lbh mdh utk kt buat tempahan! hrp2 order guna HP berGPRS dgn kad pun blh sperti d lmn2 WAP mobile.airasia.com, maybank2u.com.my/consumer/m2u_mobile/about_m2u_mobile.shtml (M2U mobile), cimbclicks.com.my/mobilebanking.htm + etcs. akhir kata, smoga bisnes ini mendpt smbtn meluas & x sprh (suku pun x smpi) jln sebagaimana pasarborong.com/posmalaysia.com pd 10 thn yg lps... insyallah, AMIN YA RABBAL ALAMIN.

    Friday, March 12, 2010

    JANGAN SEMUA PENGAWAL & KERABAT KENA RUNCING BULUH DAH LAH DENGAN MAT2 PECAH RUMAH GENG INDON BENDERA YANG SEMEMANGNYA DAHAGAKAN DARAH ORANG MALAYA...

    Kelantan prince seeks justice in Indonesia

    2010/03/11

    By Irdiani Mohd Salleh
    KUALA LUMPUR: After winning a defamation suit against his Indonesian wife and mother-in-law here, Tengku Temenggong of Kelantan Tengku Muhammad Fakhry Sultan Ismail Petra is now taking the fight to Jakarta.
    He will be going to Indonesia soon to lodge a police report for criminal defamation by his 18-year-old wife Manohara Odelia Pinot and her mother, Daisy Fajarina, 45.

    Tengku Fakhry's lawyer Mohd Haaziq Pillay said his client would also initiate a civil suit against them in Indonesia.

    This followed a High Court ruling ordering Manohara and Daisy to pay Tengku Fakhry RM6 million in damages for defamation. However, Haaziq said the court's order could not be enforced in Indonesia.

    "The best way is to go to Indonesia as the courts there have jurisdiction over them. They can't hide any more," he said.

    In an immediate response, Manohara's lawyer Farhat Abbas told the New Straits Times that the prince would be arrested once he enters the country as his client had lodged a police report against him for alleged domestic violence and torture.

    Manohara, a model, lodged the report against Tengku Fakhry and seven others in June last year.

    Farhat, speaking on the telephone from Surabaya, said his client and her mother would not pay the sum awarded by the Malaysian court.

    Yesterday, senior assistant registrar Noordura Mohamed Din awarded the prince RM2 million each in aggravated, exemplary and compensatory damages.

    Tengku Fakhry had filed a RM105 million suit on July 20 last year against Manohara and Daisy claiming that they had defamed him at news conferences in April and June last year.

    Noordura also ordered the two to pay interest of eight per cent from the date of the suit until full settlement.

    Haaziq said the court took into account three factors in assessing the amount of damages -- the seriousness of the defamatory statements, special circumstances of the case and the prince's high standing in society.

    "We are delighted with the court's decision. However, no amount of money will ever bring back the prince's reputation which has been damaged by defamatory statements," he said.

    Manohara and Daisy, both of whom are now in Indonesia, were not represented.

    On Nov 5 last year, the High Court granted the prince a judgment in default after the two failed to appoint a counsel for the case after their first lawyer discharged himself.


    The couple were married in August 2008.


    Chronology of events

    May 31, 2009: Manohara flew back to Indonesia from Singapore when she was in the republic with Tengku Fakhry to visit the sultan of Kelantan who was warded at the Mount Elizabeth Hospital. As soon as she returned to Indonesia, Manohara was widely reported to have made various statements in the Indonesian media alleging that she was abused by her husband.

    June 9: Manohara lodged a police report in Indonesia against Tengku Fakhry and seven others for alleged domestic violence and torture.

    June 11: Tengku Fakhry filed a police report in Kuala Lumpur denying the allegations and said he was contemplating legal action against Manohara and Daisy.

    June 26: Tengku Fakhry issued a statement ordering Manohara to return to him before July 2.

    July 5: Tengku Fakhry filed summonses in the Kota Baru syariah court to compel his estranged wife to be loyal to him and as well as to settle a RM972,750 debt.

    July 20: Tengku Fakhry filed a RM105 million defamation suit against Manohara and her mother.

    Aug 2: The Syariah High Court allowed Tengku Fakhry to amend his debt claim from Manohara from RM972,750 to RM1,112,250.

    Sept 25: The Malaysian lawyer appointed by Manohara and her mother applied to withdraw from the case.

    Nov 5: The High Court allowed Tengku Fakhry to enter judgment in default against Manohara and Daisy after they failed to appoint new lawyers.

    Dec 13: The Syariah High Court ordered Manohara to return to Tengku Fakhry and repay her husband a debt of RM1.11 million.

    Feb 10, 2010: Tengku Fakhry sought the help of the Indonesian and United States embassies in Kuala Lumpur to get three court judgments served on Manohara. Two of the judgments were from the Kota Baru Syariah High Court for Manohara to return to himher husband and to settle a debt of RM1.11 million. The third is the judgment in default obtained by Tengku Fakhry from the Kuala Lumpur High Court on his defamation suit against Manohara and Daisy.

    No comments:

    Blog Archive

    kredit kad byk kemdhannya tp jgn smpi muflis plk mcm pisau blh dgunakan bg memotong sayur @ bkn2...

    kredit kad byk kemdhannya tp jgn smpi muflis plk mcm pisau blh dgunakan bg memotong sayur @ bkn2...
    fixed deposit RM 2K (kad perak) tp jk lbh 4K lg bgs sbb rata2 bank tmbh bermnt utk trima permhnan slps 1 thn penggunaan kad pertama @ RM 8K (kad emas) d public bank/ambank blh mhn kredit kad baru/pemula tanpa cek income, kemudian slps 3/6 bln layak utk dptkan kredit kad lain plk sperti hsbc, rhb bank & etcs dgn hanya bwk mykad + kad kredit tersbt je... mdh, kan? jk bjk menguruskan kewangan, kita blh rbt brng2 percuma/murah dr promosi bank2 sebagai cnth tiket wyng free dgn mtv HLB, jetstar-HSBC, laptop 50%-citibank + etcs dgn melayari lmn2 web mrk utk rjkkan. apa2 kemusykilan, sila jgn segan2 utk meninggalkan pesanan anda d chat blog ini. anyway, kini byk bank yg tiada yuran tahunannya @ free for life! *p.s. x ckp RM2K, guna payslip gaji terkini (plng bgs 3 bln terakhir) slps 6 bln bkerja utk (pekerja swasta terutamanya) dptkan pnjmn mdh d http://www.aeonmalaysia.com.my & jgn p jumpa along plk...

    terpaksa tutup nombor sbb khuatir dislh guna oleh phk x bertanggung jwb...

    akan dtg ada diamond plk tp entah bila @ x dan kot jk blaku PD ke 4? lg best platinum ni berbndg emas sbb jk ada promosi MAS, beli 1 tmpt duduk bisnes class dpt 1 free!

    Labels

    1 malaysia (1) 1 penny (1) 10th anniversary (1) 125 ktm (1) 13 MEI (1) 1901 (1) 1u (1) 2010 (1) 2012 (3) 2020 (2) 2nd round (1) 4th of july (1) 5 tahun (2) 50% diskaun (1) 70 juta warganegara (1) 911 (1) A and W (1) aax (2) abaiya (1) abang ipar bangsat (1) adik najib (1) ADVICE PUN BODOH (1) afrika (1) agen nikah siam (2) agen yahudi (7) Agnes Bermudez (1) AHMOI (1) aids (1) air kencing setan (1) airasia (4) airasia x (2) Aizdean (1) akhir zaman (1) akta kanak-kanak 2001 (1) ALAMANDA (1) allah (1) along (1) ambank (1) america (1) ampang hilir (1) ampang jaya (1) ampwalk (1) anak haram (2) anak ramai (1) antarabangsa (1) anwar (1) apa ada pada nama (1) apartheid (2) aqura (1) arak (1) ARDARTU (1) Ariel dan Luna Maya (1) aseanpol (1) asiapol? (1) ASRAMA (1) astro (1) astro ceria (1) atm (1) Aung San Suu Kyi (1) aussie (1) ayam haram (1) AYERS ROCK (1) Azrinaz Mazhar binti Hakim Mazhar (1) baby (1) BABY HATCH CLUB (1) BAD JEW (1) badrul hisham (1) BAGUS KACUK (1) bahyah (2) BAIK MURTAD DARI ISLAM BABI (1) bajet (1) baju kuning (1) bakal janda kaya (1) bala allah (1) balas dendam (1) balasan tuhan sebab rogol indon (1) bangsat (2) bangunan stesen keretapi lama (1) bangunan sultan abdul samad (1) banjir (1) bank (1) bapa (1) BARU TAU (1) bas drebar (1) bas metro 99 bangkok bank (1) BAS NADI (1) baskin robbins (1) Batang Kali Massacre (1) bau (1) bayi (2) bear (1) beli combo jer tanpa tengok movie (1) BENDOI (1) beracun (1) berak (1) berani (1) berbaloi (2) BERDAYA SAING (1) bermadu (1) bersara (1) big dog najib (1) big screen (1) bijak (1) BIJAN (1) bil (1) bini (1) biru itali (1) bisnes maju (1) blogger (2) blok minyak (1) Bloody Sunday (1) BN (3) BOB MARLEY (1) BODOH (5) bohong (1) bohsia (1) bombay (1) bookie (2) borneo (2) bosnia (1) boss (1) bpa mca (1) buang anak (1) buang bayi (5) bufet (1) buffet (5) bukan malaysian telegraph (1) bukit antarabangsa (2) bukit jalil (1) BUKU DENGAN RUAS (1) BUM (2) bung mokhtar (1) bunting (1) bunuh diri (1) bunuh menteri (2) burma (3) burma embassy (1) cabut gigi guna roket (1) cari jalan baru (1) CARI MAKAN (1) Carla Bruni (1) cathay (1) cathay cineleisure (1) cathay damansara (1) celcom (1) celebriti chef (1) CENTRAL (1) cerai (1) cerai 4 (1) cerai telefax (1) CEREKARAMA (1) cheap (1) chee cheong fun (1) china (1) china town (1) chocolate fair (1) chua soi lek (1) cicken rice shop bagi zakat today (1) cikai (1) cimb (1) cimb card (1) cimb junior (1) cina (1) cina buta (1) ciplak (1) competition (1) conspiracy (2) CONTEST (1) cool (1) CRAVEN CAFE (1) crocs (1) crystal crown (1) cuai (2) cube (1) cuepecs (1) cukai (1) culik (1) CURI PASIR (1) cuti bersalin (2) d7 (2) DAIM ZAINUDDIN (1) damansara (1) danga city mall (2) dap (2) dapislam. paskafir (1) darabif (1) dasar Be eNd (1) DASAR UMNO BN (2) dataran pidato (1) dataran putrajaya (1) DATING HARAM (1) Datuk (1) daulat tuanku (1) DAZZLE SHOW (1) debat (1) denmark (1) derma (2) Despicable Me (1) di dunia lagi allah dah tunjukkan camner kalau kat akhirat pulak (1) dijajah (1) dim sum (1) dipecat (1) direct access (1) direct bus (1) discovery (1) divorce radio (1) doa makbul (1) doctor (1) dosa (1) double location (1) double meaning (1) DR M (1) Dr. Mohd. Ridhuan Tee Abdullah (1) DRAMA (1) dunia (1) early bird (1) EARLY MARRIAGE (1) eden klia (1) ekspedisi chef wan (1) Ekspo Beli Barangan Malaysia 2010 (1) elak sesak (2) Elevated parking (1) equatorial KL (1) esplanade (1) ets (1) event management (1) faktor (1) faraj (1) Father AND Son Look-alike (1) father;s eve (1) father's day (6) female pm (1) festival filem malaysia (1) fidelity group (1) fiesta nasi lemak 1 malaysia (4) fitnah (1) food (1) forecaster (1) france (1) free (4) free cinema (1) free makan (1) free meal (3) free minum (1) free movie (2) free netbook (1) free pass (3) free pass finally (1) free seats (1) free shuttle (1) freedom of speech (1) frills hotel (1) frim kepong (1) gara2 bodoh (1) gara2 kampachi (1) gara2 takut bini (1) GATHERING GENGBLOGGER (3) gaza (2) gelaran (1) GENTING HIGHLAND (1) german (1) GIANT (2) GLOBALISASI (1) go gabba gabba (1) goodie bags (1) goodies (1) gratis (1) greater KL (3) gsc (1) gubal (1) gunung kinabalu (1) guru (1) haji dengan bas (1) hakim (1) HALAL (4) halal kah? (1) half price (1) hamil (1) HAMPIR KIAMAT (2) haram (4) harapan (1) hari (1) hari bapa (3) HARMONY (1) harus (1) hati kering (1) HAWA (1) Hebatnya Angin Rindu Sarajevo (1) heineken (1) Helen Clark (1) hi 5 (1) hidup bung (1) highway (1) hikmah (2) hilang (1) HINA SULTAN (1) hipokrit (2) history (1) hot swiss chocolate (1) hotdogs (1) hotlink (1) HUDUD (1) hulu ganu (1) i-city (1) IAB (1) ice cream buffet (1) ihram (1) iim (1) ilmiah (1) independence day (1) india (1) indian (1) indienews (1) INDON (3) internet (1) interpol (1) ipoh (1) ipt (1) islam (3) islam ganas (1) islam pukimak yang bukan nabi (1) israel (5) istana negara (2) itali (1) italiannies (2) IZIN MAHKAMAH (2) izzah (1) izzah anak peliwat (1) jacob's walk of life (1) JAHIL (1) jalan darat (1) jalan kerja ayer lama (1) janggut (1) JANNAH (1) japan (5) japan fil festival (1) japanese (1) jazimin jazlan (1) jb (2) jeddah (1) jepun (1) jersey murah (1) jfkl (1) jilat (1) jim (1) jimak (1) jimat (1) jiwa kacau (1) jj (1) johnny's (1) jojoba (1) jong jong eng (1) jpa. pru 13 (1) jpn (1) jual (1) Julia Gillard (1) juno movie (1) kafir (1) KAFIR LEBIH MULIA KINI (1) KAHWIN AWAL (2) kahwin budak (1) kahwin siam (1) kami prihatin gagal (1) kampachi (5) kanak2 (1) KANGAROO (1) KANGAROO MEAT (1) kantoi (1) karaemon (1) kartun (1) kasihan (2) kastam (1) kasut (1) KCT1 (1) KD (1) kdu (1) KEBAIKAN KEJU (1) kebal (1) kebetulan (2) kedah (1) kedutaan myanmar (1) KELAB ANAK HARAM (2) KELAB TASIK PUTRAJAYA (2) kelantan (1) keling (1) keliru (1) kena sumpah (1) kena tipu (1) kepakaran (1) kerabat (1) KERAJAAN (2) kerja kosong (1) kerusi (1) KETAHUILAH HAK ANDA (1) kfc (1) khalifah (1) khalwat (1) KIAMAT BAGUS (1) kiraan (1) kk (1) KL (5) kl - hatyai (1) KL raya (1) klasik (1) kLcc (1) KLIGP (1) kmj (2) know how (2) kolej risda (1) komedi (1) komuter (3) komuter buat hal lagi (1) kondem power from bugger aka spammer (1) konek pada dahi (1) KONGSI DOSA SEBAB SHARE INFO (1) KONSPIRASI (1) KONSULAT (1) kopi janda (1) korea (1) korean air (1) kota damansara (7) KPD (1) kraton surakata (1) Krishna Institute of Medical Sciences University (1) ktm (2) ktm serdang (2) KUCING (1) kupon (1) lagu masuk keluar masuk (1) lancau (1) langkawi (1) latin (1) laundry (1) lawak (2) lazat (1) lcct (1) lebih dekat (1) lebih gelap kulitnya semakin kuat larian sebab cahaya matahari yang diserap digunakan untuk tenaga (1) lebih kejam (1) lemak (1) lemas (1) lembu (1) Lemongrass Café (3) letak jawatan (1) liwat (2) london (2) london trip (1) lrt (1) lucah (1) macgruber (1) maeps (1) MAHATHIR (2) mahkamah syariah (1) MAID (1) main tembak (1) majlis perundingan melayu (2) makan gaji buta (1) makan tanpa had (1) maksiat (1) malay (1) malaysia (1) malaysian mirror (1) malaysian PR (1) malaysiantoday (1) mamak (1) mamak terbeliar (1) mangkuk tingkat (1) manhattan fish market (1) mantap (1) mara (3) mara sponsorship (1) marathon (1) margaret thatcher (1) marigold (1) MARK AND SPENCER (1) maruah (1) mas (1) masalah sosial (1) masjid (2) masjid india KL (1) masjid pakistan chow kit (1) master degree (1) MASTERSkill (1) maswings (1) mauritius (1) maxis (1) mazidul (1) MBBS (1) mc d (1) mca (1) mecc (1) medan tuanku (1) media (1) media alternatif (1) medicine (2) MELAKA (1) melayu (1) MEMALI (1) memalukan (1) member (1) menopause (1) MENYAMAR (1) meriahnya (1) meritokrasi (1) mertua setan (1) mesra (1) METRIX RESEARCH (1) metrojaya (3) mexico (2) mihas (1) minah saleh (1) minda kalut (1) mines (4) MINUM ARAK TANPA HAD (1) minyak masak (1) miracle (1) misi (1) MIX MARRIAGE (2) mobile money transfer (1) modal (1) MOF (1) monarki (4) money transfer (1) monyet (1) movie (2) mpm (1) MSU (1) mujarab (1) munafik (6) mungkin (1) murah (3) murahan (1) muslim (1) muslim big (1) MY (1) myanmar (4) n.ajis (2) n.ajis bangsat (1) nachos nachos (1) naik aziz (1) najib (2) najib letak jawatan (1) NAKED (1) NAMEWEE WORLD CUP SONG (2) Nanny Mcphee and the Big Bang (1) nasi kandar beratur (1) NAZAR (3) negara maju (3) nepal (1) neraka (1) NIJ AZIZ (1) nikah (1) nikah awal (2) nikah burma (2) nikah siam (3) NIKMAT (1) no kids (1) non bumi (1) norjuma (1) ntv 7 (1) nurin jazlin (1) nurul syuhada (1) nz (1) obama (1) old film (1) old town cafe (1) om burger (1) ong bak 3 (1) online (1) orang asli (1) orang gaji (1) orang rumah (1) ORPHANCARE (2) otak kuning (1) OTAK LEMBAP (1) OVERSEA (1) oversupply (1) PADAN MUKA (1) PADANG KOTA LAMA (2) pahala (1) pakat hentam (1) PAKATAN (1) pakatan rakyat (1) pampasan (1) papajohn (1) pariah (1) parlimen (1) paspot (2) PASSPORT (1) patutnya seluruh malaya bukan 2 tempat sahaja (1) pau (1) pavilion (1) payung (1) pdrm (3) pecah rumah (1) pecat (1) peguam (1) pekan baru (1) PEKIDA (1) pelacuran (1) pelajaran percuma (1) pemandu pelancong (1) pembantu (1) PEMBOHONG (1) penang (2) penjajahan (1) penjara (1) penjara pudu (2) penjenayah (1) penyakit (1) pepper roaster (1) perak (1) perancis (1) perang dunia ketiga (1) percuma (2) perhilitan (1) perkasa (1) perli (1) perubatan (2) pesta bunga (1) pesta coklat 1 malaysia (1) pesta durian (1) pesta durian subang parade (1) petah (1) petaling jaya (1) peterpan (1) peterporn (1) petrosains (3) PGM (1) PIALA DUNIA (1) pinda (2) pisau cukur (1) pistol (1) pj (6) playgirl (1) PM (1) poligami (5) polypause (1) PORTUGIS (1) pot luck (1) poyor (1) ppj (1) premiums (1) prescott inn klang (1) president (1) president amerika syarikat (1) president US (1) PRESINT 8 (1) presint 8 (P8) (1) presint 9 (1) projek (1) pru 13 (4) PTPTN (1) public speaking (1) public transport (1) pukimak (1) punca sebab ternampak sultan tengah berzina dengan bukan isteri kah (1) punch bag (1) pusar kepala (1) pusat giat mara (1) puteri saadong (2) putrajaya (3) putrajaya (Pj) (1) putrajaya sentral (1) pwtc (3) queensbaymall (1) RACIST (1) rais yatim (1) raja petra (1) ramalan daim (1) rangoon (3) rapidkl (3) rapidpass (1) rasamas (1) RASUAH (2) RASUAH SEKS (4) RASUAH wang (1) rate 18 (1) read malaysia (1) regular (1) remaja (1) republic (1) republik (4) result (1) revolusi (1) REWARD (1) risiko (1) rm20 semalam (1) rm5 (1) RMK 10 (2) rogol (3) rompak (1) ron baby (1) ROOTBEER (1) royale bintang (1) rtm (1) rugi sikit (1) RWG (1) sabah (1) sabtu (1) sabun (1) saiful bohong (1) saigon (1) SAKIT JANTUNG (1) salah parents pulak (1) saman (2) same group (1) samy velly (1) santau (1) sarawak (1) SARSI (1) SAYANG KINABALU (1) sayfool (1) sedap. (1) sedunia (1) segambut (1) sejarah (1) sekolah rendah (1) SEKS (1) seksi (1) SELANGOR (1) selepas sambutan 125 tahun (1) selipar (1) SEMALAM PULAK OFFERSTATION.COM PAPARKAN INFO PASAL TOP UP RM10 JER UNTUK DAPATKAN BERUANG TOLOL TUH (1) sembelit (1) SENATOR Datuk Dr Mashitah Ibrahim (2) seoul (2) sepang circuit (1) serbia (1) serdang (1) servis N = night bus (1) sesikat (1) setan (2) SETANDAN PISANG (2) sex maniac (1) sex toys (1) shah alam (1) shahrizat (7) SHARE STORY (1) siam (3) siap ada goodies bag lagi (1) sikat pisang (1) siksa kubur (1) singapore (1) sistem khalifah (1) SISWA TONGENG (1) slogan belit (1) smk (1) sms (1) sniper (1) sokongan (1) solat hajat (1) sosej telur free (1) SPAD (2) spain (1) SPEAKERS SQUARE (2) sprm (1) sri warisan (1) sri warisan event management (1) strategi (1) stroke (1) suarasa (1) subur (1) sultan (1) sultan brunei (1) sultan johor (1) sulTAN sayTAN (1) SUMANDAK (1) sumbangan (2) superGT (1) susu (1) susu badan (1) switzerland (1) Syed Hamid Albar (1) t208 (1) T305 (1) tahan ngantok (1) tahun lepas istana tutup untuk rakyat sebab H1N1 petanda kena cerai (1) tak bersyukur (1) tak munafik (1) taktik (1) takut bini (1) takziah (1) talak 3 (1) talak television (1) tangkap khalwat (1) tanyalah ustaz (1) tapau (1) taxi berkupon (1) tcrs (1) teh tarik (1) teh tarik place (1) TELAPAK SYURGA (1) telegram (3) telegraph (1) telekom (2) telur (1) tembak (2) tempang (1) tengku adnan (1) tersirat (1) TERUNA (1) TERUTU (1) tesco (2) TEST (1) tgi friday's (1) tgi fridays (1) tgv (2) THAILAND (1) the apartment restaurant (4) the best (1) the chicken rice shop (1) the curve (1) The Expendables (1) The Karate Kid (1) the oranje (2) the strand (1) tiket free (1) tips (1) tiruan (1) tm point (1) tmnet (1) tokyo (1) tolol (1) tony roma's (1) top movie (1) touch n go (1) tourist guide (1) toy stories (1) toys r us (1) toys story 3 (5) TRAVEL (1) tukang masak (1) tunai (1) tune hotel (3) tune hotels (1) tune money (1) tune store (1) tune talk (1) tusyen free (1) TV3 (1) tv9 (3) u (1) u3 (1) u601 (1) u80 (1) ubat (1) UITM (2) uk (1) ukm (1) ULAMA PENGAMPU (1) ULANG TAHUN PERKAHWINAN (1) ulat tiket (1) UMNO (2) undang (1) underwater world (1) unikl (1) untuk kita aja (1) uob (1) vincent tan (1) visa (2) vmu (1) voucher (2) wali (1) wangi (1) wayang (1) wayang free (1) wcg (1) wednesday (1) weekend (1) western union (1) world cup (10) world cup offficail song (1) world cup south africa (1) world cyber games (1) world trade center (1) world war 2 (1) XTRA (1) yahudi (2) yangon (2) yayasan better malaysia (1) youth festival (1) youthsays (1) ZAKAT (1) ZAMAN MODEN (1) Zhengzhou (1) zina (6) zionis (2) zizie (1) zunar (1)