pengumuman paling penting:

mulai 1 julai 2010, artikel akan dikongsi bersama alamat blog (klik sini) yang lain cetusan ibnu marzuki aka mal handsome... sekian, harap maklum & terima kasih melawati laman web ini.
    follow me on Twitter

    handsome x, cik abg botak ni? jk ya, smslah sgera dgn hotlink! hehe...

    Online Learning and Assesment Package :
    ( Pakej Pembelajaran dan Penilaian Online )
    This package introduces new learning approaches; the self learning techniques. These techniques provide students with options on self-paced learning where students decide on how to conduct their own studies.

    Register with us and enhance your learning techniques!

    2010 FIFA World Cup South Africa™ = sokong gara2 makan free from ITALIANNIES sempena hari bapa

    2010 FIFA World Cup South Africa™ = sokong gara2 makan free from KAMPACHI sekiranya jepun win match

    2010 FIFA World Cup South Africa™ = sokong gara2 sosej free from Mc D sekiranya gol pertama dijaring

    2010 FIFA World Cup South Africa™ = sokong gara2 dengar cerita ada makan free kat hartamas


    bilalah agaknya nak wjd pembyran melalui kredit/debit kad dgn master/visa plk berbndg online bank je mcm maybank2u.com @ cimb click? agr lbh mdh utk kt buat tempahan! hrp2 order guna HP berGPRS dgn kad pun blh sperti d lmn2 WAP mobile.airasia.com, maybank2u.com.my/consumer/m2u_mobile/about_m2u_mobile.shtml (M2U mobile), cimbclicks.com.my/mobilebanking.htm + etcs. akhir kata, smoga bisnes ini mendpt smbtn meluas & x sprh (suku pun x smpi) jln sebagaimana pasarborong.com/posmalaysia.com pd 10 thn yg lps... insyallah, AMIN YA RABBAL ALAMIN.

    Friday, October 3, 2008

    email terbaru dari mnh penghutang PTPTN...


    Madihah MJ to me show details 11:32 AM (1 hour ago) Reply
    awak ni mmg mengade2 ye. saye takde pon nak cari pasal dgn awak. tp awak saje nak simbah minyak kat api.
    even blog saye pon, ade ke saye buat posting pasal awak? tade. saye bukan mcm awak. suke sgt meroyan dlm blog. kalah org mengandung ilang anak.

    sape ckp awak racist? saye ke? takk. awak ni bace la email saye tu betul2. saye cume explain nape moderator Forum tu potong credit awak je. yg awak label saye racist/bodoh tetibe tu nape? ape la awak ni. kalo ye pon marah, pg la marah DEXA dgn ACEHAND tu. derang yg buat bende tu kat awak. saye plak yg kene. tak logik btol la. saye tak salahkan DEXA + ACE sbb derang hanya menjlnkan tugas. kalo ramai org report awak nye posting, mod akan cube buat sesuatu.
    article yg org tu paste mmg racist, tp nape sampai mcm tu skali awak meroyan? sampai org lain yg nak tolong memaham kan situasi awak tu. saye plak yg kene. iskk. kan boleh bicang elok2.
    kalo saye buat dek je kan best. tade la awak kaco saye. ni tak.. awak mmg tak kenang budi. saye susah payah carikkan no tel BBQ Land tu. ini balasan nye? mmg tah hape2 la awak ni. sakit atie tau.
    nampak sgt awak ni tak paham bhs. sampai saye plak disalahkan. nape? kite nak cube explainkan awak.. mungkin awak ni agak tak brp paham la cara forum cari handle bab2 newbie tak bace rules sblm buat posting. pestu lagi satu.. etika internet nampak sangat awak ni tak paham. awak ingat internet ni awak boleh meroyan pape je ke? awak nak masuk ISA ke? FREEDOM OF SPEECH? pape kite buat.. kene buat dgn batasan. islam pon ajar mcm tu. ade limits nye. saye ni dah 4 thn blogging dah. dah lebih 10 thn kenal internet. tade nye saye nak tulih bende2 yg hurtful kat blog saye. tak kisah la berkaitan dgn politik, kutuk/flame org.. etc.
    kalo saye la kan.. tgk la ade ke saye pg meroyan dlm blog saye, ckp pasal awak? tadee.. so what does that makes u? saye takkan turunkan diri saye pd level awak.
    kalo awak nak discuss pasal thread yg racist tu, awak boleh je nak bukak thread baru. takpon tulis je dlm blog awak. dan statekan nape awak rase article tu racist. jgn membazir space dlm thread2 lagi.. dan pg bagitau seme org pasal thread tu kat board2 lain yg tak berkaitan. itu yg dinamakan spamming. masih tak paham2 lagi ke? sbb bile awak bukak 1 thread yg baru pon dah cukup dah. org akan masuk thread awak tu, dan bincang pasal article tu.. adakah racist ke tak. ini tak, pg paste pd kebykn thread.. sampai thread mknn pon sebut pasal article racist. sape la tak marah. org yg marah tu tak bermakne nye derang racist. paham tak? cube dok diam kejap.. pkkan ape yg org cube nak sampai kan ni. jgn bace email ni dlm keadaan marah, sbb nampak gaya ye.. saye ckp lain, awak bace lain.
    tgk la paragraph atas tu. bukan main lagi saye bbrp kali dok explain name org potong kredit awak. nape la saye rajin sgt nak explain bende2 ni? awak tak paham ke? bcoz i care. bcoz i wanna help. but.. u?? u buat ape? cube pk la sket. sape yg jahat sape yg baik?? org nak tolong.. die plak buat perangai camni. takpe. i dah nampak true colour awak. mmg dah tade hope dah. saye buat ape pon, awak akan ludah kat saye balik. ogr bagi bunga die lempar kerusi kat kite. siap buat 2 posting sebut name saye. suke atie awak la. saye tak kisah pon. i don't make enemies...

    situasi nye skang, antara awak dgn saye. saye boleh simpulkan mcm ni.
    kalo saye tulis pasal.. "awak... jemput la mkn sup tu".awak pulak, akan bace saye tgh ckp.. "nah ni.. racun utk awak".
    haa.. camtu la keadaan nye skang. saye ckp bende yg positif. tp awak nampak yg negatif. saye tak paham la. nape ye? cube kuarkan dulu kebencian awak tu dulu. jgn dok pendam dlm hati. jerit atas bukit ke.
    saye ni positif org nye... bile jumpe org mcm awak ni, payah sket la. saye akan cube jugak utk memaham kan awak.
    so, biar logik la sket bile buat sesuatu perkara tu. jgn la tunding2 jari sampai tak control diri. skang ni hari raya.. agak terkejut jugak dpt email awak ari tu, pestu siap paste balik lak email saye anta kat awak kat blog. fulamak, famous saye kejap. papepon thank u la.
    pestu pasal saye dgn PTPTN. ape kejadah pg ckp saye bodoh plak? saye ade ke ckp awak bodoh? tade kan?. so sape yg bodoh skang? seme budak yg amik PTPTN bodoh? tah hape2. org lain yg bace posting awak kan.. akan tau, sape yg busuk hati sebenarnye, sape yg victim di sini.
    ini menguatkan lagi reason saye delete posting awak kat blog saye. bile org dah ckp saye bodoh, mmg layak comment nye didelete dr blog saye. paham?
    tade ape saye nak malukan. sbb saye tak buat ape2 salah pon.
    mane la saye tak delete awak punye comments. awak cube pk. awak buat hal dlm forum, pestu anta email kat saye yg tah hape2 (menggatal dgn saye), boleh je saye nak post kan seme tu kat blog saye, tp cam saye ckp, saye takkan letak diri serendah awak. saye takkan buat ape yg awak buat kat saye.
    cube saye yg tinggal comment yg busuk kat blog awak, takpon buat posting busuk cam awak ni mcm2. mesti awak delete/marah kan? tp saye bukan mcm awak. tuduh org melulu, ckp org bodoh/racist. just bcoz saye amik tajaan PTPTN dan tak setuju awak spamming article racist tu merata tempat.. tak bermakne saye ni bodoh/racist. ni saye confuse sket.. mmg tak berkaitan pon racist dan PTPTN dan jugak bodoh.
    awak ni dah dewasa, cube la buat cara dewasa.
    ni tak... org potong credit kat forum, lompat2 ke tmpt lain, bebel2 ckp..
    awak: article racist.. article ni racist.. pg tgk.. pg tgk.
    pestu bile org lain marah die spamming, die plak..
    awak: eeii. jahat nye korang.. korang racist.. korang racist..
    pestu saye anta email kat awak explain nape bende2 tu berlaku... dan delete comments awak,
    awak: eeii.. awak bodoh dan racist sbb amik PTPTN.
    huh?? what??
    u get the picture? bende2 kat atas tu saye sampai sknag tak paham. agak pelik. this is something new la. dah leh masuk X-files dah.
    papepon, suke atie la saye nak amik tajaan mane pon. ini idop saye. duit saye. saye yg bayar. bukan awak? camne leh awak kait kan PTPTN dgn racist pon saye tak paham. berbelit2 cam ular la awak ckp.
    saye bukan nye ckp saye tak puas atie sbb kene bayar PTPTN. saye redha je. cume nak tanye sape dah bayar je.. tp kite tau mmg ramai yg blom start bayar. tp awak yg salah paham dgn blog post tu. tah hape2. cam saye ckp sblm ni. bile masuk blog org tu.. pepandai la bwk diri. jgn dok kutuk org 24 jam. dah la raye2 ni.. sengaje nak buat musuh ke? umo je dah 30 lebih, tp perangai kalah budak kecik.
    goodbye. ini last email dr saye. malas dah nak layan org 'skru lose' mcm awak ni. pg singgah hospital nnt ye. soh doktor scan otak awak tu dulu. rasenye dah kronik sgt dah. org ckp lain, die pk lain. payah la gini. sampai bile pon org lain akan jd mangsa meroyan awak. huhu.
    goodbye. selamat ari raya. maaf zahir batin.
    p.s: saye tau awak mungkin paste email ni dlm blog awak. paste la. jgn lupe paste url skali ye. naik sket traffic blog saye tu nnt. thank yeh. wahahhah. :D

    MEMANG TUJUANNYA NAK BG & POPULAR PUN AGR MDH SKT U NAK BYR SMULA HTNG PTPTN TUH SLPS DPT $ DR + , KAN? SDGKAN MAHZAB PUN ADA PELBAGAI PNDPT, INIKAN PLK BKL LAKI & BINI ! HEHE... CUBA TGK KOMEN NEGATIF KAT BLOG NIE, TETAP JGK DPAPARKAN & X DPDM. SBB APA? KAMI BKS PLJR LUAR NEGARA TAJAAN MARA OPEN MINDED + X RACIST SERTA BRADA DLM "NERAKA" DUNIA @ AKHIRAT! KERNA ITULAH (DAH TLNG DPTKAN NO TEL BBQLAND) I X BUAT LPRN PDRM KE ATAS U STLH FTNH I CUMA GERAM NAPE MESTI SKNG DEXA & PTR BELITKAN FAKTA PLK JD KENALAH HENTAM BLK KAT BLOG NIE YG X KAN DPDM OLEH MOD CARI...

    *p.s. baru prasan, entah2 DEXA yg aku geram selama nie adalah (aDiEha Clix)? p survey dia 10 nov 18:05 ternmpk kucing lg mcm kat forum cari! sah lah dia orgnya & patutlah mrh2 je sbb mkn cili...

    jk bln bday dulu sibuk tgk filem2 FREE tp kini lbh kpd...

    ... call 1 malaysia esp. guru2 kaunseling smk2 mrk agr promote ipts2 tajaan mara supaya x msk "NERAKA" mcm yg lain2 menjd racist, kaki ftnh, tongong nak mampus & etcs, kan? lg pun blh jgk tlng mnh2 saleh agr terslmt dprd dakyah yahudi jht berkenaan isu pengganas!

    cnth email adieha ckp sy kena ptng kredit sbb sy plk yg racist pd hal sy yg tgr mrk nape ada artikel tersbt. dia jgk ftnh sy kata spam blognya wal hal crt psl camner nak elak dr htng ptptn. dah lah tuh, mrh aku lg contribute kat forum & bknnya nak say thx 4 d info. besides, bg maklumat kat htl agr bg tau pelancong2 asing psl open house raya PM pun dkira berslh. adakah ini produk penghutang ptptn? elaklah sblm anda plk jd mcm mrk nie yg mlng...

    cikgu2 lps nie blh dpt komisen BSR drpd bdk2 yg msk kolej2 swasta manakala pljr pun x perlu pening kepala nak BYR blk pnjmn. korporat2 pun akan dphone agr menaja penybrn maklumat berharga ini berbndg nuffnang sperti bdk2 ptptn, x?

    entahlah, tiba2 aku smkn anti dgn org2 yg "hrpk" nie gara2 terjbk dgn ptptn then "bdh" klhkan saiful bukhari... hope that, sykt2 korporat pun akan mendpt manfaatnya sbb ianya jgk merupakan iklan.

    akhir kata, jgnlah kt pntgkan dr sndr smpi biarkan mnh2 saleh terus dpermainkan oleh kmpln jht dtmbh lg dgn masalah "poyor" dr ptptn plk & yg bnr tetap jgk akan menang nanti cuma mngkn ambil ms skt, mdh2an... AMIN.

    Thursday, October 2, 2008

    GARA2 MENEGUR ARTIKEL BERBAU PERKAUMAN D BWH INI...

    ... MINGGU LPS KAT , MAL+60128624623 TLH DTRN PNGKT DRPD CONQUEROR KPD MEMBER THEN BILA CUBA MEMPERTHNKAN HAK DIA NAPE DIAMBIL TNDKN DEMIKIAN, TERUS JD BEGGAR PLK. NAMUN LPRN PDRM AKAN TETAP DBUAT MINGGU DPN SBB BKN SHJ ARTIKEL INI MLHN JGK MELAKUKAN KSLHN LAIN YG MENYALAHI UNDANG2 NEGARA + DFTNH OLEH DEXA (MOD http://mforum.cari.com.my/forumdisplay.php?fid=1) KONONNYA SPAMMING. HRP MRK TRIMA HKMN STMPL KELAK DIATAS PERBUATAN YG X BERTANGGUNG JWB & PENGAJARAN BUAT SMUA;

    NeoMatrix
    Lord

    UID 59055Catatan Ringkasan 0Kredit 836Kirim 561Capaian Bacaan 4Berdaftar 8-3-2006#1Besar Sederhana Kecil Use Kirim pada 23-11-2007 08:51 AM Profil Ruang Peribadi P.M. Sahabat Peluang2 utk graduan melayu telah dirampas
    from:http://www.malaysiakini.com/letters/75098
    The Indian-Muslim opportunists
    It was interesting to read two recent letters to Malaysiakini, Umno full of 'non-Malay' leaders by Jamiliah Kassim and You can't 'convert' to another race by Unprivileged Race.
    A Sudanese friend who worked with me in a Kuala Lumpur hospital said, "Malaysia is the only place in the world where one can change one's race." As a foreigner, he was amused to find Indian Muslims masquerading as Malays and grabbing opportunities meant for Malays and other bumiputeras. I agree with Unprivileged Race that there is no such thing as "becoming" a Malay. Even Malays have realised that the term "masuk Melayu" makes no sense now.
    Historically, there were two reasons for Malays to think that masuk Islam (converting to Islam) meant masuk Melayu (converting to Malay). Many Malays in those days thought that Malays (and perhaps Arabs) were the only Muslims in the world. Some will remember that even speaking in English was considered being kafir or ingrate.
    The second and perhaps more pertinent reason was the fact that many Muslim converts were ostracised by their own communities. Hence, these converts were readily accepted into the Malay community and naturally adopted Malay customs and often married Malays.
    Perhaps, for clearer understanding of Indian Muslims, it is important to put them into three groups:
    Group 1: Indian Muslim converts
    While It is true that some of them have somehow manipulated the system to claim privileges meant for bumiputeras, this number is small. In any case, most of them have married Malay Muslims and therefore their children can rightfully be called bumiputeras since the constitution clearly says that if either parent is a Malay, then the child is entitled to be a Malay. No harm in that, surely.
    Group 2: Malays with Indian ancestry
    These are predominantly found in the northern region of the country. They are, for all practical purposes, Malay and it is grossly unfair to label them as Indian. Their cuisine, jewelry and customs may have traces of Indian influence which has enriched the Malay culture. The smattering use of Tamil words in their language adds colour to it, just like the Kelantanese dialect. This group is often referred to as the mamak community and it is only appropriate that they be classified as Malay.
    I think it is ridiculous that some ignorant people like Jamiliah Kassim keep harping on the issue of Dr Mahathir Mohamad being Indian. In my mind, there is no one more Malay than Mahathir. His father was of Indian origin and married a local Malay. By that virtue alone, Mahathir is constitutionally a Malay.
    Let us not forget that in the pre-independence era when it was not fashionable to be called a Malay, Mahathir was brought up as a Malay and later passionately fought for the Malay cause. Simply because he is genetically part-Indian does not make him an Indian.
    For all those who keep saying, with mischievous intentions, that Mahathir was registered as an Indian at University Malaya, Singapore, I can confidently say that nothing is further from the truth. I have had the opportunity to see his academic certificates in his home and found no entry saying he was classified as Indian. I hope this puts to rest the silly accusations once and for all.
    Group 3: Indian-Muslim descendants of immigrants
    In private, they speak Tamil, Malayalam, Urdu, Gujerati or even Burmese and in public, make a pathetic attempt to speak Bahasa Melayu. I have my doubts as to how many of them appreciate sambal petai or even understand the meaning of "Melepaskan batuk di tangga." It is this group of Indian Muslims who continue to make a mockery of the New Economic Policy by grabbing opportunities meant for the bumiputeras.
    Many of them, indeed, occupy senior positions in Umno. I can think of at least one minister holding an important portfolio, who, by no stretch of imagination, can be called a Malay but is a member of Umno. There is another Umno leader whose late father was a state MIC chief! I am sure that took your breath away! In my medical practice, I used to come across patients with names with very obvious Indian elements like Koya, Begum, Beevi claiming to be Melayu. When questioned they would invariably say "Cari makan, doktor."
    I even had one Indian Muslim patient who got admitted to the Malay College Kuala Kangsar, the bastion of elite Malays. His father was a roti canai seller and his mother still an Indian citizen. Walk into any local university and note how many Indian Muslims have joined as trainee lecturers, a special scheme meant only for bumiputeras.
    Often this group give the impression that they are mamak and try to piggyback on them for obvious reasons. It is up to the Malays if they want to embrace these Indian Muslims out of ignorance or in the spirit of Muslim brotherhood. But to allow the NEP to be hijacked by this group of Indian Muslims is an insult to the other non-Malay bumiputeras like the Iban, Kadazan and Orang Asli.
    I laughed to myself when I read our deputy prime minister's speech to the Umno general assembly when he quoted Munshi Abdullah, obviously alluding to him as a "towering Malay". Munshi Abdullah was a Tamil scholar who made immense contributions to the Malay language.
    p/s: Peluang2 utk graduan Melayu dibawah dasar DEB adalah terhad, apabila peluang2 terserbut dirampas oleh kaum india muslim yg menyamar sebagai kaum Melayu, ia menjadi semakin terhad. Perkara ni perlu dibanteras, jangan sampai korang merempat dinegara sendiri & terus menerus menganggur. Bak kata perpatah: Kera dihutan disususkan, anak sendiri mati kelaparan. Tahukah anda Presiden Gabungan Melayu Semenanjung (GPMS) Datuk Reezal Merican Naina Merican adalah berketurunan India? Adakah kamu ingin adik & anak cucu korang menerima nasib yg sama spt korang? Adakah anda ingin melihat peluang2 utk graduan melayu dirampas oleh kaum lain?
    Fowardkan msg ini!

    UTK MS INI LINK TERSBT ( http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=315750&pid=26139743&page=1&extra=page%3D20#pid26139743 ) DIGNTG KERNA KHUATIR DGN PHK BERKUASA!

    MORAL OF D STORY, JGN PTPTN TP MARA BG BUMIPUTRA YG LYK... DIBIMBANGI BILA TERTEKAN NAK BYR HTNG BLH MENGAKIBATKAN RACIST & BDH PLK, KAN http://adieha.blogspot.com/ TRUTAMANYA? EMAIL DR BELIAU;

    Madihah MJ to me show details 4:42 PM (18 hours ago) Reply
    awak.. awak masuk FORUM CARI, kene la ikut rules forum. taleh nak memandai wat suke atie. saye yg dah lame berforum pon, tak brani nak tempek byk2 mcm awak tempek tu. ape awak buat tu dikire flooding. sbb awak wat posting berturutan.. dan tade org lain pon selit bagi komen, antara msg2 awak tu. 1-2 page, awak saje yg post. mod Ace yg delete seme msg awak, disbbkan bbrp org dah request soh delete. lagi satu awak paste ape bende tah, pasal yg racist tu kat thread yg tak berkaitan. mane la mod tak marah. pasal tu mod dexa, potong kredit awak sampai jd begger. mod Cari takkan potong credit tanpa reason yg kukuh. jgn la marah saye plak. saye bagai nak rak carik No Tel BBQLand tu tau. mase tu saye tatau lagi awak ni mcm mane jenis orgnye. tp saye tolong jugak.
    saye pon memule tgk awak join thread JJCM, awak mcm buat thread tu mcm forum awak lak. saye pon dah tak sedap atie dah mase tu. pestu awak spam blog saye. msg yg lepas2 saye delete sbb tak berkaitan. saye tanak org kaitkan awak dgn saye. pestu 'komen' paling latest pon saye dah delete, kalo tulih elok2 takpe. ini tuduh2 org plak. dah nampak true colours ye? hahahhaa. elooo.. cermin diri dulu yer. saye bukan jenis org yg akan marah org yg innocent. saye hanya marah/tegur org yg mmg patut ditegur. sape buat sape dulu.. pk eh? elo wak? masuk blog org.. tulun la bersopan sket. cermin dulu kesalahan diri sendiri. ade reason nye saye delete komen2 awak kat blog saye tu. ini tak, dok gatal dgn saye dlm email/pm forum.. mintak no tel org. nyampah tau. saye tanak marah awak awal2 sbb nak kasi can awak berubah. tp besela org.. bile kasi can, naik atas kepale. bile org dah tegur, marahh! hmmphh. saye tgk 'website/blog' awak pon tade rupe cam website/blog. ntah ape yg nak disampaikan pon saye tatau. penuh dpn image yg tatau ape bende tah kaitannye. same jugak yg awak paste promo2 kat thread JJCM tu. awak paste suke atie je tau. yg promo tu mmg berkaitan dgn thread, tp paste la elok2 sket. ni mcm cakar ayam. awak realised ke tak perbuatan awak tu menyakitkan mate/hati org lain? org2 lain yg pengunjung tegar thread JJCM tu pon dah tak selera nak masuk thread tu, sbb byk sgt promo2 nye. saye tau niat awak tu baik, tp buat la berpada2. dah check dulu sblm paste. takpon awak try dulu promo kat tmpt tu, kalo best.. baru u war-war pd org. kan lebih baik? kalo tempek trus tanpa u experience sendiri.. dah jd mcm ADVERTISING which is a big no-no dekat FOrum Cari.
    pastu.. yg email SELAMAT HARI RAYA tu lak.. awak pg email kat sape tu, ramai benar org. based on email address, awak email dekat EMAIL reservation hotel???
    erkk.. awak.. awak dah SPAM email hotel tu tau? awak tau ke tak etiquette INTERNET ni sebenarnye? kalo SPAM kat personal email tu boleh consider lagi la.. tp ini email company.. email yg penting plak tu. cube bayangkan kalo ade 1000 org mcm awak ni, SPAM kat email reservation hotel. staff yg jage email reservation tu jenuh nak kene screen (Delete) satu2 email SPAM ni. pestu, EMAIL yg benar2 dr tour agent / pelanggan hotel plak tertangguh nak dibalas sbb email2 spam mcm awak ni la membantutkan keje staff hotel..
    nak berbisnes pon ade cara nye..... ada etika nye. bukan main tampal offer/promo gune tulisan tgn awak gitu je. nampak tak professional. org pon tak rase secure nak buat deal dgn awak. buat la banner elok2 sket. map nye dilukis dlm graphic software ke.. kasi cantik sket. huhuhu.
    ni tak.. lukis tgn. kalo lawa takpe jugak. huhu. anyway, saye ni dr Designing so saye sgt2 particular dlm hal kekemasan.
    harap awak amik ni sebagai iktibar, dan belajar dr kesilapan awak.
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR BATIN.

    Adieha

    MEMANG BERBEZA PNDPT BKS PLJR OVERSEA TAJAAN MARA DGN YG HTNG PTPTN DLM NEGARA, X?

    KSMPLN; MHNLAH MARA SBB SLP BLN BLH P LUAR NEGARA PLK MCM YG LAIN2 & BEBAS "NERAKA"!

    Wednesday, October 1, 2008

    sywl jth dlm okt utk kt braya & ianya jgk bln sy dlhrkan...

    ... blh tonton filem2 FREE dr bhgn hot offer dgn p je tgk wyng bertanda asterik byk kali berlainan crt tp d kaunter, panggung, hr & ms berbeza, kan?


    RAYA PERTAMA;

    1) 12-6 pm bersama - KL
    http://warisanmarzuki.files.wordpress.com/2008/09/enjoy.jpg
    http://warisanmarzuki.files.wordpress.com/2008/09/enjoy2.jpg/2008/09/enjoy2.jpg

    View Larger Map (LRT)
    dpt percuma ms jwb soalan dr mrk.
    beliaulah yg mengambil gmbr2 ry kami d pwtc ini! muhibah, kan?

    2) - BP

    3) - SHAH ALAM

    4) - IPOH

    5) - KT

    6) - KUCHING

    7)

    8) 9.30 pg - 3 ptg 612 Lrg 5 Kiri Jln Hj Omar Shukri - DUNGUN


    RAYA KE 2;

    1) - BEIJING

    2) - MUMBAI

    3) - BANGKOK

    4) FREE, x mcm nadia dgn stacey? - GERIK


    RAYA KE 3;

    1) Pejabat PAS 2-5 pm - JERAI

    2) Dewan Johor Jaya 10 pg - JB


    RAYA KE 4;

    1) Kediaman Rasmi 11 pg-4 ptg Seri Mentaloon - AS

    2) - ADELAIDE (dgn MAS lah! hehe...)

    3) UMNO Kepala Batas Dwn Millenium 9.30 pg - 4.30 ptg &

    4) - KB

    5) - SYDNEY

    6) - IPOH

    7) - LABUAN


    RAYA KE 5;

    1) Dr M - 58 jln kuda emas, mines resort ct - SK (seri kembangan)
    siap bagi RM1 kpd kanak2 lg!
    http://warisanmarzuki.files.wordpress.com/2008/10/drm.jpg

    View Larger Map(komuter)
    jd mdn luahan politik jgk (uncle nie pro malaysia & aku anti racist mnh saleh).
    2) Dewan Raya Kg. Melayu Majidee 10 pg-5 ptg - JB

    3) - BRISBANE

    4) - BRUNEI


    RAYA KE 6;

    1) - SIBU (tp ceklah jgk utk slrh MY pd trkh2 yg berlainan)


    RAYA KE 8;

    1) ADUN SANGLANG Markas MTD Sanglang di Kg Rama, Jalan Kuala Sanglang 1 pm.

    2) dr ptg smpi mlm d utk public.


    RAYA KE 10;

    1) mat taib 3-10pm 1 jln manikam 7/2 seksyen 7 shah alam U80 then T604 bas rapid.
    sila klik pd imej d sblh utk paparan videonya skali berbndg gmbr x bergrk je.
    siap terserempak ms dia kluar dr khemah vip 8 mlm bersama "calon" TPM.

    2) laman budaya 3-6 pm = 55105133 - SHAH ALAM

    3) stadium kelana jaya 3-6 ptg = 79563544 - PJ
    pun disediakan jgk!

    4) dkt pjbt daerah 3-6 pm = 33755555 - KLANG

    5) dpn bangunan 3-5 ptg = 83190200 - SEPANG
    siap ada ke?

    6) dr lps jumaat dpn jln ampang dkt KLCC.


    RAYA KE 11;

    1) bks MB - Pekan Simpang 5, Sungai Besar, Selangor 10pg-4ptg.

    View Larger Map (bas smbg2)

    2) PAS kdh Padang Awam Taman Semarak, Sg Pasir dkt psr ry Giant 3-5 ptg = SP (sg petani)

    3) - PERTH

    4) stadium utama kompleks skn 10pg - 1ptg = 32891439 - KS

    5) pas gopeng 3 ptg di Dwn Org Ramai Sg Rokam

    6) p dwn auditorium risda dgn bas 28 dpn anjrn . nsb kat sana jumpa knln baru dr , jd x lah janggal sgt sbb mcm jmptn suasananya even d internet ckp utk rkyt & staf mrk dah pun pelawa via phone!?


    RAYA KE 12;

    1) abg nuar a.k.a. bkl PM (ke 6 kemngknan bsr).
    siap dpt RM1 mcm Dr M jgk.
    http://warisanmarzuki.files.wordpress.com/2008/10/anwar.jpg
    http://2.bp.blogspot.com/_hYnJF8gemDc/SMbd-nYbaOI/AAAAAAAAAo0/tY4I3M9RTr8/s1600-h/sb.jpg

    View Larger Map(monorail)

    2) - SHAH ALAM

    3) - SHAH ALAM

    4) mrh skt berbndg nadia - PJ


    RAYA KE 13;

    1) stadium titiwangsa 12-3 pm = 26179804 komunikasi korporat.


    2) 8 pg-5 ptg kat = 26127600



    RAYA KE 14;

    1) bas u45 dr bkt bntg ke balai bndr tun rzk 11.30 pg - 21484444.


    RAYA KE 15;

    1) u71 KLsentral-stadium putra bkt jalil 11 pg - 5 ptg = 88713333
    siap dpt dlm ada rm20 utk anak2 ytm.

    2) kat dwn tun rzk 4 PWTC dr 4 - 6 ptg = 40413900

    3) kjng panggang tgh hr

    4) T229 dr metroprima ke menara 11 pg - 5 ptg = 61204903


    RAYA KE 16;

    1) DPPNK/SEKOLAH INTEGRASI FAIZIN (SAIF ) Guar Chempedak 12-5 petang.

    2) PICC = 26933942 (tanya depa dulu)

    3) PAS KAWASAN JERLUN Tapak Pekan Sehari, Alor Biak 12-5 ptg.

    4) wisma tani = 88701000 (tanya mrk dulu)

    5) HJ PHAHROLRAZI HJ ZAWAWI Tmn Gunung Bayu, Jln Lencong Barat 12-5pm = AS


    RAYA KE 17;

    1) U63 dr Bas stand Klang (BK)-bangunan mlm @ ptg = 80263131 - SJ

    2) tonggak 10 3-6 pm = 32241655 - SB

    3) perkarangan pejabat 3-5 ptg = 60641331 - HS

    4) dwn sri jugra 3-5 pm = 31872825 - KL

    5) u31 dr BB ke lobi tkt 4 lps slt jumaat = 42968141 - AJ

    6) balai plbhn - KLANG = 33712222

    7) ipd brickfields mlm = 22742222


    8) jln ampang dkt KLCC tgh hari

    9) (tanya dulu) = 26988044

    10) kwsp jln rj laut lps jumaat

    11) bank islam 5 ptg

    12) kuwait finance kat kLcc 5 ptg

    13) motorola d kLcc 4 ptg

    14) petronas dagangan 9 mlm dlm kLcc


    RAYA KE 18;

    1) 11 pg-2pm Dwn Sri Siantan Jln Sg Tua U6 bas rapid stesen TTwangsa.

    2) - NUSA PUTRA

    3) - BRUNEI

    4) - GOMBAK dgn U10 dr TTwangsa

    5) U82 KL-U86 BU-T229 metroprima-ipd - gombak = 61262222

    6) ipd mlm - KS = 32891222

    7) U66 KL (sentral) ke ipd 8 mlm - PJ = 79662222

    8) Global Mesra Holding 9 pg - 5 ptg d kondo putra blkg d mall

    9) bank pembangunan jln rj abdullah 8 mlm

    10) pas kwsn bt d tmn dato senu 8.30 mlm

    11) DAP pst 10 pg d tmpt letak kreta terbuka MPKj.


    RAYA KE 19;

    1) - BAYAN BARU

    2) U24 TTwangsa-pjbt 11 pg - 4 ptg sblh carre4 wangsa maju = 41494118

    3) dwn persatuan penduduk tmn dato senu, sentul 9 mlm.

    4) Dr lo lo tmn maluri blkg jusco 2-5 pm.


    RAYA KE 20;

    1) U80/81 BK-dwn serbaguna kompleks skn jln bngsr 12-3 pm = 22965566

    2) komuter d kL sentral tengah hari


    RAYA KE 21;

    1) kat MATIC jln ampang 10 pg

    2) al hamna restoran msjd india 7 - 11 pg.


    RAYA KE 22;

    1) aras bwh bangunan 10 pg - 5 ptg = 88825500

    2) U74 KL (sentral) ke angkasapuri 12-5 pm = 22887102

    3) jln duta 3 pm

    4) ipk kL 11 pg


    RAYA KE 23;

    1) sri pentas (tanya dulu) = 77266333 bgs ckp dftr mytv3?

    2) ipd sentul 12 pm

    3) msjd kLcc 8 mlm.


    RAYA KE 24;

    1) U80-T632 LRT uni-menara jln pantai baru tgh hr = 22409494 komunikasi korporat.

    2) 10 pg putrajaya

    3) ipd sbng jy 8 mlm kat bp serdang

    4) ipd kL 3-6 pm

    5) ipd sb 8 mlm


    RAYA KE 25;

    1) tapi kena byr! hehe... - AMPANG

    2) - PAROI

    3) - PJ

    4) - AMPANG

    5) dap sbng jy 12-2 pm d dwn serbaguna mpsj SS15.

    6) dap mbpj Multi Purpose Hall, SS3/14 10 pg.

    7) bkt bntg umno 2 pm

    8) noradz holding kat pwtc 7.30 -11.30 pm.


    RAYA KE 26;

    1) KEPONG 2 PM





    RAYA KE 27;


    1) - BBS

    2) lmbh pantai umno 2 pm.

    3) sme bank jln sltn ismail 12 pm.


    RAYA KE 28;

    1) jln ampang lunch time

    2) http://www.dpmm.org.my/template4/main.asp kat http://www.piccmy.com/ 8 mlm.


    RAYA KE 29;

    1) U80-T602-ipd SHAH ALAM 12-3 pm = 55102222 (pentdbran)

    gmbr sy d mnt ke 4.56 - 5.00 dr 5.21 berbaju cklt & berdiri ms meletak beg. apa komen anda, macho x?
    http://www.tv3.com.my/Shows/EpHighlight.aspx?MasterID=200&ShowID=189&MenuID=2&TemplateID=1&SubMenuID=1&VideoID=19978&EpID=21592#anchorVid

    2) ipd putrajaya 8 mlm

    3) d sport arena smasa waktu mkn tgh hr - CYBERJAYA


    RAYA KE 30;

    1) http://mod.gov.my/ d tugu negara 2 pm.


    RAYA KE 31;

    1) http://www.asianheritagerow.com/buharry.asp 12-3 pm.

    2) http://aswara.edu.my/ 3-6 pm dkt pdng merbok.

    3) http://www.habibjewels.com/web/ d http://www.alamanda.com.my/ dr buka smpi tutup.


    SEKALI DGN DEEPARAYA;

    1) 2/11 gerakan d wisma pgrm pg


    2) 7/11 = 87377899


    2007 - punya;


    teringat plk kenangan2 mns waktu kat LONDON '96-2000 tp x de u tube ms tuh!

    ms sharizat ada mcm2 utk melayu tp skrg? prihatinlah, YB cinaku...
    dulu ada tp kini x! x ckp bajet sbb management baru @ kos hdp naik? ry 1 thn skali je...


    kredit kad byk kemdhannya tp jgn smpi muflis plk mcm pisau blh dgunakan bg memotong sayur @ bkn2...

    kredit kad byk kemdhannya tp jgn smpi muflis plk mcm pisau blh dgunakan bg memotong sayur @ bkn2...
    fixed deposit RM 2K (kad perak) tp jk lbh 4K lg bgs sbb rata2 bank tmbh bermnt utk trima permhnan slps 1 thn penggunaan kad pertama @ RM 8K (kad emas) d public bank/ambank blh mhn kredit kad baru/pemula tanpa cek income, kemudian slps 3/6 bln layak utk dptkan kredit kad lain plk sperti hsbc, rhb bank & etcs dgn hanya bwk mykad + kad kredit tersbt je... mdh, kan? jk bjk menguruskan kewangan, kita blh rbt brng2 percuma/murah dr promosi bank2 sebagai cnth tiket wyng free dgn mtv HLB, jetstar-HSBC, laptop 50%-citibank + etcs dgn melayari lmn2 web mrk utk rjkkan. apa2 kemusykilan, sila jgn segan2 utk meninggalkan pesanan anda d chat blog ini. anyway, kini byk bank yg tiada yuran tahunannya @ free for life! *p.s. x ckp RM2K, guna payslip gaji terkini (plng bgs 3 bln terakhir) slps 6 bln bkerja utk (pekerja swasta terutamanya) dptkan pnjmn mdh d http://www.aeonmalaysia.com.my & jgn p jumpa along plk...

    terpaksa tutup nombor sbb khuatir dislh guna oleh phk x bertanggung jwb...

    akan dtg ada diamond plk tp entah bila @ x dan kot jk blaku PD ke 4? lg best platinum ni berbndg emas sbb jk ada promosi MAS, beli 1 tmpt duduk bisnes class dpt 1 free!

    Labels

    1 malaysia (1) 1 penny (1) 10th anniversary (1) 125 ktm (1) 13 MEI (1) 1901 (1) 1u (1) 2010 (1) 2012 (3) 2020 (2) 2nd round (1) 4th of july (1) 5 tahun (2) 50% diskaun (1) 70 juta warganegara (1) 911 (1) A and W (1) aax (2) abaiya (1) abang ipar bangsat (1) adik najib (1) ADVICE PUN BODOH (1) afrika (1) agen nikah siam (2) agen yahudi (7) Agnes Bermudez (1) AHMOI (1) aids (1) air kencing setan (1) airasia (4) airasia x (2) Aizdean (1) akhir zaman (1) akta kanak-kanak 2001 (1) ALAMANDA (1) allah (1) along (1) ambank (1) america (1) ampang hilir (1) ampang jaya (1) ampwalk (1) anak haram (2) anak ramai (1) antarabangsa (1) anwar (1) apa ada pada nama (1) apartheid (2) aqura (1) arak (1) ARDARTU (1) Ariel dan Luna Maya (1) aseanpol (1) asiapol? (1) ASRAMA (1) astro (1) astro ceria (1) atm (1) Aung San Suu Kyi (1) aussie (1) ayam haram (1) AYERS ROCK (1) Azrinaz Mazhar binti Hakim Mazhar (1) baby (1) BABY HATCH CLUB (1) BAD JEW (1) badrul hisham (1) BAGUS KACUK (1) bahyah (2) BAIK MURTAD DARI ISLAM BABI (1) bajet (1) baju kuning (1) bakal janda kaya (1) bala allah (1) balas dendam (1) balasan tuhan sebab rogol indon (1) bangsat (2) bangunan stesen keretapi lama (1) bangunan sultan abdul samad (1) banjir (1) bank (1) bapa (1) BARU TAU (1) bas drebar (1) bas metro 99 bangkok bank (1) BAS NADI (1) baskin robbins (1) Batang Kali Massacre (1) bau (1) bayi (2) bear (1) beli combo jer tanpa tengok movie (1) BENDOI (1) beracun (1) berak (1) berani (1) berbaloi (2) BERDAYA SAING (1) bermadu (1) bersara (1) big dog najib (1) big screen (1) bijak (1) BIJAN (1) bil (1) bini (1) biru itali (1) bisnes maju (1) blogger (2) blok minyak (1) Bloody Sunday (1) BN (3) BOB MARLEY (1) BODOH (5) bohong (1) bohsia (1) bombay (1) bookie (2) borneo (2) bosnia (1) boss (1) bpa mca (1) buang anak (1) buang bayi (5) bufet (1) buffet (5) bukan malaysian telegraph (1) bukit antarabangsa (2) bukit jalil (1) BUKU DENGAN RUAS (1) BUM (2) bung mokhtar (1) bunting (1) bunuh diri (1) bunuh menteri (2) burma (3) burma embassy (1) cabut gigi guna roket (1) cari jalan baru (1) CARI MAKAN (1) Carla Bruni (1) cathay (1) cathay cineleisure (1) cathay damansara (1) celcom (1) celebriti chef (1) CENTRAL (1) cerai (1) cerai 4 (1) cerai telefax (1) CEREKARAMA (1) cheap (1) chee cheong fun (1) china (1) china town (1) chocolate fair (1) chua soi lek (1) cicken rice shop bagi zakat today (1) cikai (1) cimb (1) cimb card (1) cimb junior (1) cina (1) cina buta (1) ciplak (1) competition (1) conspiracy (2) CONTEST (1) cool (1) CRAVEN CAFE (1) crocs (1) crystal crown (1) cuai (2) cube (1) cuepecs (1) cukai (1) culik (1) CURI PASIR (1) cuti bersalin (2) d7 (2) DAIM ZAINUDDIN (1) damansara (1) danga city mall (2) dap (2) dapislam. paskafir (1) darabif (1) dasar Be eNd (1) DASAR UMNO BN (2) dataran pidato (1) dataran putrajaya (1) DATING HARAM (1) Datuk (1) daulat tuanku (1) DAZZLE SHOW (1) debat (1) denmark (1) derma (2) Despicable Me (1) di dunia lagi allah dah tunjukkan camner kalau kat akhirat pulak (1) dijajah (1) dim sum (1) dipecat (1) direct access (1) direct bus (1) discovery (1) divorce radio (1) doa makbul (1) doctor (1) dosa (1) double location (1) double meaning (1) DR M (1) Dr. Mohd. Ridhuan Tee Abdullah (1) DRAMA (1) dunia (1) early bird (1) EARLY MARRIAGE (1) eden klia (1) ekspedisi chef wan (1) Ekspo Beli Barangan Malaysia 2010 (1) elak sesak (2) Elevated parking (1) equatorial KL (1) esplanade (1) ets (1) event management (1) faktor (1) faraj (1) Father AND Son Look-alike (1) father;s eve (1) father's day (6) female pm (1) festival filem malaysia (1) fidelity group (1) fiesta nasi lemak 1 malaysia (4) fitnah (1) food (1) forecaster (1) france (1) free (4) free cinema (1) free makan (1) free meal (3) free minum (1) free movie (2) free netbook (1) free pass (3) free pass finally (1) free seats (1) free shuttle (1) freedom of speech (1) frills hotel (1) frim kepong (1) gara2 bodoh (1) gara2 kampachi (1) gara2 takut bini (1) GATHERING GENGBLOGGER (3) gaza (2) gelaran (1) GENTING HIGHLAND (1) german (1) GIANT (2) GLOBALISASI (1) go gabba gabba (1) goodie bags (1) goodies (1) gratis (1) greater KL (3) gsc (1) gubal (1) gunung kinabalu (1) guru (1) haji dengan bas (1) hakim (1) HALAL (4) halal kah? (1) half price (1) hamil (1) HAMPIR KIAMAT (2) haram (4) harapan (1) hari (1) hari bapa (3) HARMONY (1) harus (1) hati kering (1) HAWA (1) Hebatnya Angin Rindu Sarajevo (1) heineken (1) Helen Clark (1) hi 5 (1) hidup bung (1) highway (1) hikmah (2) hilang (1) HINA SULTAN (1) hipokrit (2) history (1) hot swiss chocolate (1) hotdogs (1) hotlink (1) HUDUD (1) hulu ganu (1) i-city (1) IAB (1) ice cream buffet (1) ihram (1) iim (1) ilmiah (1) independence day (1) india (1) indian (1) indienews (1) INDON (3) internet (1) interpol (1) ipoh (1) ipt (1) islam (3) islam ganas (1) islam pukimak yang bukan nabi (1) israel (5) istana negara (2) itali (1) italiannies (2) IZIN MAHKAMAH (2) izzah (1) izzah anak peliwat (1) jacob's walk of life (1) JAHIL (1) jalan darat (1) jalan kerja ayer lama (1) janggut (1) JANNAH (1) japan (5) japan fil festival (1) japanese (1) jazimin jazlan (1) jb (2) jeddah (1) jepun (1) jersey murah (1) jfkl (1) jilat (1) jim (1) jimak (1) jimat (1) jiwa kacau (1) jj (1) johnny's (1) jojoba (1) jong jong eng (1) jpa. pru 13 (1) jpn (1) jual (1) Julia Gillard (1) juno movie (1) kafir (1) KAFIR LEBIH MULIA KINI (1) KAHWIN AWAL (2) kahwin budak (1) kahwin siam (1) kami prihatin gagal (1) kampachi (5) kanak2 (1) KANGAROO (1) KANGAROO MEAT (1) kantoi (1) karaemon (1) kartun (1) kasihan (2) kastam (1) kasut (1) KCT1 (1) KD (1) kdu (1) KEBAIKAN KEJU (1) kebal (1) kebetulan (2) kedah (1) kedutaan myanmar (1) KELAB ANAK HARAM (2) KELAB TASIK PUTRAJAYA (2) kelantan (1) keling (1) keliru (1) kena sumpah (1) kena tipu (1) kepakaran (1) kerabat (1) KERAJAAN (2) kerja kosong (1) kerusi (1) KETAHUILAH HAK ANDA (1) kfc (1) khalifah (1) khalwat (1) KIAMAT BAGUS (1) kiraan (1) kk (1) KL (5) kl - hatyai (1) KL raya (1) klasik (1) kLcc (1) KLIGP (1) kmj (2) know how (2) kolej risda (1) komedi (1) komuter (3) komuter buat hal lagi (1) kondem power from bugger aka spammer (1) konek pada dahi (1) KONGSI DOSA SEBAB SHARE INFO (1) KONSPIRASI (1) KONSULAT (1) kopi janda (1) korea (1) korean air (1) kota damansara (7) KPD (1) kraton surakata (1) Krishna Institute of Medical Sciences University (1) ktm (2) ktm serdang (2) KUCING (1) kupon (1) lagu masuk keluar masuk (1) lancau (1) langkawi (1) latin (1) laundry (1) lawak (2) lazat (1) lcct (1) lebih dekat (1) lebih gelap kulitnya semakin kuat larian sebab cahaya matahari yang diserap digunakan untuk tenaga (1) lebih kejam (1) lemak (1) lemas (1) lembu (1) Lemongrass Café (3) letak jawatan (1) liwat (2) london (2) london trip (1) lrt (1) lucah (1) macgruber (1) maeps (1) MAHATHIR (2) mahkamah syariah (1) MAID (1) main tembak (1) majlis perundingan melayu (2) makan gaji buta (1) makan tanpa had (1) maksiat (1) malay (1) malaysia (1) malaysian mirror (1) malaysian PR (1) malaysiantoday (1) mamak (1) mamak terbeliar (1) mangkuk tingkat (1) manhattan fish market (1) mantap (1) mara (3) mara sponsorship (1) marathon (1) margaret thatcher (1) marigold (1) MARK AND SPENCER (1) maruah (1) mas (1) masalah sosial (1) masjid (2) masjid india KL (1) masjid pakistan chow kit (1) master degree (1) MASTERSkill (1) maswings (1) mauritius (1) maxis (1) mazidul (1) MBBS (1) mc d (1) mca (1) mecc (1) medan tuanku (1) media (1) media alternatif (1) medicine (2) MELAKA (1) melayu (1) MEMALI (1) memalukan (1) member (1) menopause (1) MENYAMAR (1) meriahnya (1) meritokrasi (1) mertua setan (1) mesra (1) METRIX RESEARCH (1) metrojaya (3) mexico (2) mihas (1) minah saleh (1) minda kalut (1) mines (4) MINUM ARAK TANPA HAD (1) minyak masak (1) miracle (1) misi (1) MIX MARRIAGE (2) mobile money transfer (1) modal (1) MOF (1) monarki (4) money transfer (1) monyet (1) movie (2) mpm (1) MSU (1) mujarab (1) munafik (6) mungkin (1) murah (3) murahan (1) muslim (1) muslim big (1) MY (1) myanmar (4) n.ajis (2) n.ajis bangsat (1) nachos nachos (1) naik aziz (1) najib (2) najib letak jawatan (1) NAKED (1) NAMEWEE WORLD CUP SONG (2) Nanny Mcphee and the Big Bang (1) nasi kandar beratur (1) NAZAR (3) negara maju (3) nepal (1) neraka (1) NIJ AZIZ (1) nikah (1) nikah awal (2) nikah burma (2) nikah siam (3) NIKMAT (1) no kids (1) non bumi (1) norjuma (1) ntv 7 (1) nurin jazlin (1) nurul syuhada (1) nz (1) obama (1) old film (1) old town cafe (1) om burger (1) ong bak 3 (1) online (1) orang asli (1) orang gaji (1) orang rumah (1) ORPHANCARE (2) otak kuning (1) OTAK LEMBAP (1) OVERSEA (1) oversupply (1) PADAN MUKA (1) PADANG KOTA LAMA (2) pahala (1) pakat hentam (1) PAKATAN (1) pakatan rakyat (1) pampasan (1) papajohn (1) pariah (1) parlimen (1) paspot (2) PASSPORT (1) patutnya seluruh malaya bukan 2 tempat sahaja (1) pau (1) pavilion (1) payung (1) pdrm (3) pecah rumah (1) pecat (1) peguam (1) pekan baru (1) PEKIDA (1) pelacuran (1) pelajaran percuma (1) pemandu pelancong (1) pembantu (1) PEMBOHONG (1) penang (2) penjajahan (1) penjara (1) penjara pudu (2) penjenayah (1) penyakit (1) pepper roaster (1) perak (1) perancis (1) perang dunia ketiga (1) percuma (2) perhilitan (1) perkasa (1) perli (1) perubatan (2) pesta bunga (1) pesta coklat 1 malaysia (1) pesta durian (1) pesta durian subang parade (1) petah (1) petaling jaya (1) peterpan (1) peterporn (1) petrosains (3) PGM (1) PIALA DUNIA (1) pinda (2) pisau cukur (1) pistol (1) pj (6) playgirl (1) PM (1) poligami (5) polypause (1) PORTUGIS (1) pot luck (1) poyor (1) ppj (1) premiums (1) prescott inn klang (1) president (1) president amerika syarikat (1) president US (1) PRESINT 8 (1) presint 8 (P8) (1) presint 9 (1) projek (1) pru 13 (4) PTPTN (1) public speaking (1) public transport (1) pukimak (1) punca sebab ternampak sultan tengah berzina dengan bukan isteri kah (1) punch bag (1) pusar kepala (1) pusat giat mara (1) puteri saadong (2) putrajaya (3) putrajaya (Pj) (1) putrajaya sentral (1) pwtc (3) queensbaymall (1) RACIST (1) rais yatim (1) raja petra (1) ramalan daim (1) rangoon (3) rapidkl (3) rapidpass (1) rasamas (1) RASUAH (2) RASUAH SEKS (4) RASUAH wang (1) rate 18 (1) read malaysia (1) regular (1) remaja (1) republic (1) republik (4) result (1) revolusi (1) REWARD (1) risiko (1) rm20 semalam (1) rm5 (1) RMK 10 (2) rogol (3) rompak (1) ron baby (1) ROOTBEER (1) royale bintang (1) rtm (1) rugi sikit (1) RWG (1) sabah (1) sabtu (1) sabun (1) saiful bohong (1) saigon (1) SAKIT JANTUNG (1) salah parents pulak (1) saman (2) same group (1) samy velly (1) santau (1) sarawak (1) SARSI (1) SAYANG KINABALU (1) sayfool (1) sedap. (1) sedunia (1) segambut (1) sejarah (1) sekolah rendah (1) SEKS (1) seksi (1) SELANGOR (1) selepas sambutan 125 tahun (1) selipar (1) SEMALAM PULAK OFFERSTATION.COM PAPARKAN INFO PASAL TOP UP RM10 JER UNTUK DAPATKAN BERUANG TOLOL TUH (1) sembelit (1) SENATOR Datuk Dr Mashitah Ibrahim (2) seoul (2) sepang circuit (1) serbia (1) serdang (1) servis N = night bus (1) sesikat (1) setan (2) SETANDAN PISANG (2) sex maniac (1) sex toys (1) shah alam (1) shahrizat (7) SHARE STORY (1) siam (3) siap ada goodies bag lagi (1) sikat pisang (1) siksa kubur (1) singapore (1) sistem khalifah (1) SISWA TONGENG (1) slogan belit (1) smk (1) sms (1) sniper (1) sokongan (1) solat hajat (1) sosej telur free (1) SPAD (2) spain (1) SPEAKERS SQUARE (2) sprm (1) sri warisan (1) sri warisan event management (1) strategi (1) stroke (1) suarasa (1) subur (1) sultan (1) sultan brunei (1) sultan johor (1) sulTAN sayTAN (1) SUMANDAK (1) sumbangan (2) superGT (1) susu (1) susu badan (1) switzerland (1) Syed Hamid Albar (1) t208 (1) T305 (1) tahan ngantok (1) tahun lepas istana tutup untuk rakyat sebab H1N1 petanda kena cerai (1) tak bersyukur (1) tak munafik (1) taktik (1) takut bini (1) takziah (1) talak 3 (1) talak television (1) tangkap khalwat (1) tanyalah ustaz (1) tapau (1) taxi berkupon (1) tcrs (1) teh tarik (1) teh tarik place (1) TELAPAK SYURGA (1) telegram (3) telegraph (1) telekom (2) telur (1) tembak (2) tempang (1) tengku adnan (1) tersirat (1) TERUNA (1) TERUTU (1) tesco (2) TEST (1) tgi friday's (1) tgi fridays (1) tgv (2) THAILAND (1) the apartment restaurant (4) the best (1) the chicken rice shop (1) the curve (1) The Expendables (1) The Karate Kid (1) the oranje (2) the strand (1) tiket free (1) tips (1) tiruan (1) tm point (1) tmnet (1) tokyo (1) tolol (1) tony roma's (1) top movie (1) touch n go (1) tourist guide (1) toy stories (1) toys r us (1) toys story 3 (5) TRAVEL (1) tukang masak (1) tunai (1) tune hotel (3) tune hotels (1) tune money (1) tune store (1) tune talk (1) tusyen free (1) TV3 (1) tv9 (3) u (1) u3 (1) u601 (1) u80 (1) ubat (1) UITM (2) uk (1) ukm (1) ULAMA PENGAMPU (1) ULANG TAHUN PERKAHWINAN (1) ulat tiket (1) UMNO (2) undang (1) underwater world (1) unikl (1) untuk kita aja (1) uob (1) vincent tan (1) visa (2) vmu (1) voucher (2) wali (1) wangi (1) wayang (1) wayang free (1) wcg (1) wednesday (1) weekend (1) western union (1) world cup (10) world cup offficail song (1) world cup south africa (1) world cyber games (1) world trade center (1) world war 2 (1) XTRA (1) yahudi (2) yangon (2) yayasan better malaysia (1) youth festival (1) youthsays (1) ZAKAT (1) ZAMAN MODEN (1) Zhengzhou (1) zina (6) zionis (2) zizie (1) zunar (1)