pengumuman paling penting:

mulai 1 julai 2010, artikel akan dikongsi bersama alamat blog (klik sini) yang lain cetusan ibnu marzuki aka mal handsome... sekian, harap maklum & terima kasih melawati laman web ini.
    follow me on Twitter

    handsome x, cik abg botak ni? jk ya, smslah sgera dgn hotlink! hehe...

    Online Learning and Assesment Package :
    ( Pakej Pembelajaran dan Penilaian Online )
    This package introduces new learning approaches; the self learning techniques. These techniques provide students with options on self-paced learning where students decide on how to conduct their own studies.

    Register with us and enhance your learning techniques!

    2010 FIFA World Cup South Africa™ = sokong gara2 makan free from ITALIANNIES sempena hari bapa

    2010 FIFA World Cup South Africa™ = sokong gara2 makan free from KAMPACHI sekiranya jepun win match

    2010 FIFA World Cup South Africa™ = sokong gara2 sosej free from Mc D sekiranya gol pertama dijaring

    2010 FIFA World Cup South Africa™ = sokong gara2 dengar cerita ada makan free kat hartamas


    bilalah agaknya nak wjd pembyran melalui kredit/debit kad dgn master/visa plk berbndg online bank je mcm maybank2u.com @ cimb click? agr lbh mdh utk kt buat tempahan! hrp2 order guna HP berGPRS dgn kad pun blh sperti d lmn2 WAP mobile.airasia.com, maybank2u.com.my/consumer/m2u_mobile/about_m2u_mobile.shtml (M2U mobile), cimbclicks.com.my/mobilebanking.htm + etcs. akhir kata, smoga bisnes ini mendpt smbtn meluas & x sprh (suku pun x smpi) jln sebagaimana pasarborong.com/posmalaysia.com pd 10 thn yg lps... insyallah, AMIN YA RABBAL ALAMIN.

    Friday, January 30, 2009

    salah sape, ipt @ mara?

    mara pun jgn tau slhkan org je sbb nape kamu tak list downkan mana ipt yg dtaja @ x, kan?!

    Pelajar perlu hati-hati tawaran tajaan atas nama Mara
    30/01/2009 5:09pm

    KUALA LUMPUR 30 Jan. - Majlis Amanah Rakyat (Mara) menasihati ibu bapa dan pelajar supaya berhat-hati dengan Institusi Pengajian Tinggi (IPT)yang menggunakan nama Mara dalam menawarkan pembiayaan pelajaran.

    Timbalan Ketua Pengarah (Pendidikan) Mara, Hanisah Omar berkata terdapat kes mengenai penyalahgunaan nama Mara oleh IPT tempatan dalam menawarkan pembiayaan pelajaran.

    “Mara sedang menyiasat kes ini. Orang ramai perlu tampil untuk memberi maklumat bagi membantu kami menyelesaikan perkara ini,” katanya dalam satu kenyataan.

    Beliau berkata ibu bapa dan pelajar boleh menghubungi Bahagian Penganjuran Pelajaran Mara di talian 03-26915111 sambungan 619/3620/3631/3985/1155/1114/1122 untuk pengesahan terhadap sebarang bentuk tajaan Mara. - Bernama

    http://utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2009&dt=0130&pub=Utusan_Malaysia&sec=Terkini&pg=bt_19.htm

    Thursday, January 29, 2009

    akhbar my2day bln feb crt2 FREE;

    http://www.changelingmovie.net/ - 3 feb http://dictionary.reference.com/browse/changeling
    A child secretly exchanged for another
    http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=changeling&aq=f

    http://www.punisherthemovie.com/ - 9 feb

    http://www.google.com.my/search?hl=ms&q=eden+lake+movie&btnG=Carian+Google&meta=&aq=f&oq= - 10 feb
    http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=eden+lake+trailer&aq=f

    http://www.sevenpounds.com/ - 16 feb

    http://malaysiantoday.com.my/web/index.php - POTONG KERATAN

    http://www.cathayholdings.com.my/cineleisure/cineleisure.html - DAMANSARA PJ

    http://burgerking.com.my/ - LRT KLCC

    http://www.rapidkl.com.my/rapidkl_beta/route_rail_klj.gif - STESEN KLCC

    mdh2 an ALLAH cbt nyawa insan2 (terutama bpk mertua yg tgh skt) yg menghrmkan benda yg halal & sblknya serta cuba melwn tkdr jgk, kan?

    awt, sbb rudaini ni janda berumur ke? ct khadijah tuh anak dara agaknya... nape, kerna dia artis jd jijik perkerjaannya? nama pun tgsn bkn suka2 pun nak peluk2 & pegang2 tgn, x? lbh baik drpd plcr @ bohsia yg rela... x kan fktr khwn d siam (SMART TAG) plk? hbs, nak tgk bila anak ddakwa atas keslhan bersedudukan br mau trima? hoi pokcik tua pakai je kreta bak org moden tp lbh "teruk" pemkrannya drpd zmn nabi yg guna kuda, hang p lah buat survey & srh anak2 gds melayu kt smph lknt sama ada msh suci @ x, pasti depa menangis punyalah gara kena T n GO (janji2 mns sang jntn jht)... hdp gaya x kena tngkp khalwat sperti artis2 lain yg POYOR "punca" bala trn ke malaysia ini sebagai cnth tsunami, tnh rnth, bnjr bsr & etcs! smnlah aku jk korang terasa... demi bidadari MANTAP akhirat ku sanggup dpenjarakan!!!

    http://www.hmetro.com.my/Current_News/myMetro/Thursday/Setempat/20090129092750/Article/index_html

    *p.s. ke ayah aidil yg ngidam x dpt rita nie (mcm crt rozana) ? hehe... cuba habaq ikhlaih skt, noh! hrp2 keluarga atlit nie x dpt dosa kering gara2 mengkelirukan msyrkt psl nkh siam yg sah.

    kpd psngan suami istri, hampa dok bersabarq, noh. byk2 berdoa kpdNYA. moga2 anak yg lhr nanti dpt sjkkan ht2 "ngok ngek" bila terlht wjh cucu yg cml bkn anak HARAM! biasalah benda camnie akbt melatah x tentu psl. malu dgn jrn2 konon, p rah mabok!

    skrg patutnya smua kena fhm, bkn niat membelakangi keluarga tp lbh kpd "darurat" sbb la ni byk sgt dugaannya dr pelbagai sdt (dvd lch, hp gmbr seks, penangan budaya brt & mcm2 lg).

    kpd yg gatal dah nak bromen, p lah jumpa kadi thailand dulu tp waspada jgn smpi kena juai plk!

    SLMT HR WLYH... & JGN LUPA ADA JUADAH2 JGK! ISTANA KT BLH P?

    31 jan 7 malam tahlil kat msjd putra.

    senarai rmh terbuka sempena CNY (chinese new year) d lmbh klng;

    PKR - dwn hokkien - klang - 26 jan - pg

    GERAKAN - wisma pgrm - cheras - 26 jan - tgh hr

    MCA - wisma - ampang - 26 jan - pg

    YTL - jw marriott - bkt bntg - 26 jan - pg

    DAP - chinese assembly hall - jln maharajalela - 31 jan - 11 pg

    SLGR GERAKAN - pandan lake club - tmn pandan indah - 4 feb - 7.30 pm

    MAICSA - midvalley city - 5 feb - 4 pm

    ROTARY CLUB - corus htl - 5 feb - 7 pm

    SLGR MCA - sjk(c) on pong II - taman pandan mewah - 6 feb - 7.30 pm

    SLGR GOV - sunway pyramid - 7 feb - 7.30 pm

    KPKKW - dtrn pavilion - 7 feb - 8 mlm


    YG PERNAH ADAKAN JAMUAN MKN;

    CYBERVIEW, METROWEALTH, PERSATUAN PEKAK, LIMKOKWING

    rmh terbuka CNY terbaik stkt ini adalah d htl JW marriott...

    ... anjuran YTL d mana mjlsnya sungguh meriah siap ada agong, band muzik, satey lembu, ayam KFC, abc, jus buah, beer & wine (bg non muslim), roti canai, roti jala, angpau RM10 seorg, pau &
    mcm lagi sbb ianya berkonsepkan gerai. syg skali, x ramai yg tau.
    bermula dr 10 pg - 4 ptg pd 26 jan 2009 kat bkt bntg berdpn pavilion KL. siap blh tapau lg kpd yg bwk plastik beg utk smbg mkn mlm plk @ jariahkan kpd fkr x de rmh tdr tepi jln agr mdh2an kt akan lbh dsygiNYA... amin.

    bilalah dpt p bkt lrt (maxwell hill) plk? kecur stlh tgk video2 yg dah ke sana!








    bkt lrt ada 2 sykt yg operasi d sana

    info terkini stkt 29 jan 2009 5 ptg.

    1) kamalodge 05-8061777 @ 05-8062777 bank in ke akaun HSBC
    http://www.google.com.my/search?hl=ms&q=kamalodge&meta=&aq=9&oq=kama

    ada 2 lokasi;

    a) atas bkt 3+3 unit = 1 banglo

    1) standard rm80 - 2 org ktl jauh
    2) family rm150 – 1 ktl bsr

    b) bwh bkt jmlh blk 20 je

    1) 160
    2) 180
    3) 200
    4) 300
    5) 320

    http://tanah.perak.gov.my/pdttaiping/index.php?bhg=pelancongan&isi=p_penginapan&pid=059

    siap ada makanan dsediakan

    2) 05-8077241 en jamaludin book 1 minggu then wang pos

    a) 120 blh muat 10 org tp 2 je pun ok 1-2 unit - gunung hijau
    b) 150 10 org 2 unit - permai view
    c) 200 10 org 1 unit - beringin
    d) 300 (rmh rj muda prk) 10 org 1 unit - angkasa

    tp kena masak sendiri.

    *p.s. parking kereta bwh ada org jg then rm7 p blk seorg dgn jeep 1 jam sekali.
    waktu operasi dr 8am - 4pm.

    harga weekend, weekdays, school holiday & public sama? - sama kecuali bwh bkt.

    MARI SAMA2 KT BANTU KTMB DLM MENCAPAI MATLAMAT MRK...

    ... namun servis depa jgk kenalah canggih. jgn dok msm muka ada
    sesetengah staf cek tiket kretapi tuh. marketing arm mesti perlu lbh kreatif semasa menonjolkan produk2nya kpd pelanggan. jk blh kaitan dgn perlancongan mcm p taiping blh ke bkt lrt smbg guna bas agr penumpang dpt memilih pengankutan akternatif. sebagai cnth, dr pengalaman sy, pljr upsi x prasan yg dia org blh guna komuter dr KL sentral ke rawang then Kuala Kubu Bharu (fraser's hill) kemudian pakai kenderaan lain ke tnjg malim. jd, x perlulah tempah tiket awal2 nak blk kg sekira ianya d seremban. tmbhn lg, sdngkan MAS pun ada kad "setia" d mana kt blh tbs mata terkmpl tersbt bg mendptkan tiket percuma plk, kan? smoga usaha murni drpd phk berkenaan akan membuahkan hsl pstf d luar jangkaan dlm ms terdkt ini stlh melaksanakan pelbagai kaedah secara REVOLUSI... all d best!

    Wednesday, January 28, 2009

    sprm masih ada kelemahan? tengok jelah sendiri laman webnya!


    kenapa tarikh lahir untuk daftar eRAKAN sprm terhad sampai 1980 je? saya yang 1975 tak boleh meneruskannya... harap tukar kaedah tersebut dengan segera! terima kasih.
    *p.s. logo dah mcm syerif AMERIKA je d zmn koboi... awt ada lprn
    SPRM terhdp MB selangor pd hal bks (Dr Khir) x delah plk, x
    kan dia x pernah buat slp, kan? hoi jntn2, tnjkkan dr anda!

    MAKLUMAT BOLEH DIHANTAR DENGAN CARA :
    Datang sendiri ke mana-mana Pejabat SPRM terdekat
    Gunakan Laman SPRM http://www.sprm.gov.my/
    Maklumat melalui SMS
    E-mel : mailto:info@bpr.gov.my.
    Tulis surat ke Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia Peti Surat 6000,62007 Putrajaya atau mana-mana negeri (tanpa setem)
    Talian bebas tol SPRM 1-800-88-6000

    jom kt pkt ramai2 pakai baju nie tapi...

    ... nape lengan pendek & warna pth je depa juai?
    x kan nak kena guna srng lgn pnjg bg hawa & adam
    plk terpaksa cetak rmpk dgn mewarnakan htm, kot? mdh2an cdngan kpd mrk melalui email akan diambil kira scara seriusnya. sila klik pd bj sblh kanan utk info lnjt. nak derma melalui sms dah x de bg tbng palestin tp akaun bank @ cek je jd bgs jgklah beli pakaian smbl berjariah @ tgk konsert amal!

    From SuperYan : Sales Dept
    To fizmallek al firdaus

    Date Thu, Jan 29, 2009 at 10:31 AM
    Subject Re:

    hide details 10:31 AM (2 hours ago) Reply


    Salam

    Terima kasih atas keprihatinan saudara meletakkan t shirt tu kat blog, saya amat menghargai nya...

    Buat pengetahuan saudara, terdapat 3 warna putih merah dan hitam

    web tersebut akan di updatekan secepat mungkin kerana web designer kami, ibunye telah masuk ke hospital.

    apapun.. saya hargai usaha saudara.

    kami akan mengeluarkan baju tgn panjang secepat mungkin, yg sebelum ni semua dah kehabisan stok, cuma tinggal size S saja.

    Terima kasih lagi sekali.

    Yan

    From SuperYan : Sales Dept
    To fizmallek al firdaus

    Date Thu, Jan 29, 2009 at 10:50 AM
    Subject Re:

    hide details 10:50 AM (1 hour ago) Reply


    Salam... kami akan ada di sini malam ni bang..

    http://www.ikim.gov.my/v5/index.php?lg=1&opt=com_article&grp=1&sec=&key=1726&cmd=resetall

    Yan

    anda staf kerajaan, bujang & bukan pegawai bertugas d lmbh klang...

    ... yg teringin rmh 3 kmr tdr, 2 blk air & 1 stor utk seorg je? kini blh dgn memhn melalui bph + lokasinya adalah d putrajaya... jd lyk lah bwk sdara mara, adik bradek, rkn taulan sekaum & sape pun asalkan x dtngkp khalwat!

    Thursday, January 22, 2009

    istri anda diganggu penzina? mrk jgk blh dhntr ke penjara! so, jgn plk pkl bini, anak2, diri anda @ org lain.


    Menurutnya, peruntukan undang-undang yang boleh dikaitkan dengan kegiatan lelaki terbabit iaitu Seksyen 498, Kanun Keseksaan iaitu memikat atau membawa pergi atau menahan seseorang perempuan yang bersuami dengan niat jenayah.“Mengikut seksyen itu, pesalah boleh dihukum penjara sehingga dua tahun atau denda atau kedua-duanya jika didapati bersalah,” katanya.

    Wednesday, January 21, 2009

    dulu mat gagak jd hamba tp kini presiden US? skrg dsr apartheid pun tlh msnh! hrp islam pun camtu jgk slps dftnh sbagai militan & dsrng... AMIN.



    DIABDIKAN



    DIPERKAUMANKAN



    DIAPARTHEIDKAN



    DIKETUAKAN



    DILABEL PENGGANAS



    DIGANYANG PLK



    DIBULI CKP2



    SLMT TINGGAL KETURUNAN GEORGE BUSH



    X DAN KO NAK KENA TMBK MCM JFK PLK

    tak bai okt & tsunami dis 2004! doa org teraniya memang mkbl? bratus islam mt tp beribu mnh saleh kojol kat phuket & koh phi phi (feri dr krabi)...





    dara btl @ buatan? smn dia jk penipu! kshn kfrn bdh terpaksa beli slpt dgn harga yg terlalu mhl x mcm islam bjk...


    dgn hrpn lmn web krajaan akan smkn mesra pengguna;

    from fizmallek al firdaus sronoknya@gmail.com to kpi@imi.gov.my

    date Wed, Jan 21, 2009 at 5:23 AM
    subject tolong sediakan list checkpoint (CIQ) d laman sesawang rasmi JIM...mailed-bygmail.com
    hide details 5:23 AM (0 minutes ago) Reply

    ... agar mudah bagi para pelanggan untuk mendapatkan info supaya perjalanan mereka semakin lancar seperti maklumat TERBARU berkenaan durian burung ( http://www.dromoz.com/video/watch/?spg=7b83441c900588434cb97fc2adbafba3&p=Durian+Burung + http://www.youtube.com/watch?v=-k6M9uqmtUQ ) kat KEDAH.

    sekian, terima kasih.

    yang membayar cukai,
    MAL handsome
    +60128624623

    *p.s. kalau boleh di bahagikan mengikut negeri ( http://en.wikipedia.org/wiki/Malaysia-Thailand_Border ) & lokasi tertentunya (airport, jeti, jalan darat & keretapi)

    moga2 ada feedback drpd KTMB & mrk smkn untung pd ms dpn;

    from fizmallek al firdaus sronoknya@gmail.com to callcenter@ktmb.com.my
    date Wed, Jan 21, 2009 at 5:12 AM
    subject nape info pasal jadual shuttle train JB-SG-JB tak de macam...mailed-bygmail.com
    hide details 5:12 AM (17 minutes ago) Reply

    ... http://www.ktmb.com.my/images/default/2008/tt092008/Shuttle.pdf KL-IPOH-KL?

    yang hairan,
    MAL handsome
    +60128624623

    Tuesday, January 20, 2009

    lbh mulia mhn zkt drpd melakukan jnyh slps dbuang kerja...


    inilah akbtnya x de hudud & nak cek DNA mhl plk tuh, kan? smoga negara kt smkn maju bila pakatan mengambil alih mcm d US... hdp tnh airku!


    patutnya c suami (askar) p smn je jntn yg kacau bininya, hbs crt. blh dpt $ then nkh lah dgn gds2 lain yg lbh mulia jk bnr istri hang curang. kalau nak tunggu hkmn cr islam, lmbt lg kot sbb dunia pun blm perang bsr2an.




    kami nak ikut gak abg mus p palestin, blh? mana tau jk dpt awex2 gaza plk ke! hehe... gurau jelah tp memang pun ngidam sgt teringin mau ke sana.


    mana p nya keadilan? sikh MUDA pun blh bertoncet jgk! x kan krajaan, pnkt @ bdh kot... sibuk je dok pompang sana cn tp negara sndri x bjk nak urus.








    ... nasir dnshtkan agr mengambil peguam utk tuntut ganti rugi drpd phk mhkmh kerna memskkan beliau ke dlm jel memandangkan semcm ada unsur ketidakadilan tlh berlaku yg jk dipndg remeh berkemungkinan blh mencetuskan rs x puas ht antara kaum.

    jk krng Dr apa lg, tmbhkan lah dgn beri pendedahan kpd para pljr agr bljr rjn2 hingga menjadi pkr perubatan...

    ... yg akhrnya bkn stkt mengurangkan masalah pengganguran mlhn mampu mengekspot ke oversea jgk.

    http://utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2009&dt=0120&pub=Utusan_Malaysia&sec=Muka_Hadapan&pg=mh_08.htm

    KUALA LUMPUR 19 Jan. – Kekurangan doktor dikenal pasti sebagai punca utama menyebabkan masa untuk mendapatkan rawatan pesakit luar di kebanyakan hospital kerajaan menjadi lebih daripada 30 minit.
    Menteri Kesihatan, Datuk Liow Tiong Lai berkata, sehingga kini, hanya 53 peratus kekosongan jawatan doktor yang ditawarkan di hospital kerajaan di seluruh negara telah diisi.
    ‘‘Keadaan ini ditambah pula dengan jumlah pesakit yang mendapat rawatan pesakit luar di hospital kerajaan yang semakin meningkat,” katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia di sini hari ini.
    Tiong Lai diminta mengulas laporan khas Mingguan Malaysia semalam berhubung kelewatan rawatan kepada pesakit luar yang berlaku di Jabatan Pesakit Luar di kebanyakan hospital kerajaan di negara ini.
    Tinjauan wartawan Mingguan Malaysia itu dilakukan untuk melihat sejauh mana janji MOH setahun lalu untuk memendekkan masa menunggu pesakit luar kepada 30 minit dapat dilaksanakan.

    adakah hamas bdh bila mengatakan kemenangan bsr pd hal sbnrnya kekalahan teruk? x dan plk nak p jhd bila berlaku gencatan senjata!

    jk x, blh ehem2 dgn bidadari2 syurga akhrt
    yg jauh lbh hbt drpd yg kat dunia ini kalau
    berjaya gugur d bumi palestin... manakala rkyt2 MY dsrn agr menyumbang ke Tbng Prng Syhd yg akan dwjd kelak demi mrbt perluang keemasan yg dberikan thn serta mengembalikan syiar islam yg kian tercmr.
    ianya jgk merupakan platform bg persediaan menghadapi kemungkinan jk blaku "jajahan" dr israel lg supaya x jd mcm bila dah terantuk br nak terngadah.

    Thursday, January 15, 2009

    HDP pejuang HIZBOLLAH! nape hang lmbt sgt tlng palestin?


    roket dr jordan plk apa kes? bila nak hujani bumi israel lg? libya, syria & iran penakut mcm pondan! moga2 mrk dserang brt sperti iraq, afghanistan + pakistan... AMIN. awt malaysia x tbhkan dana jihad perang (DJP) agr ramai org kt blh p sana berjuang bantu palestin dgn tiket penerbangan sehala? x kan nak tunggu singapore @ siam serang kt kot... lg pun apalah ada kat dunia ni hah, nak berak pun kena byr 30 sen! wakaka... wanginya bau! jk sembelit lg masak dbuatnya smpi buasir berdarah2 sblm minum gamat langkawi sebagai pnwrnya.

    Saturday, January 10, 2009

    bkn smua cadangan krajaan (Zahid) @ bks PM (Dr M) ditolak cuma...

    ... bab boikot barangan & protes jalanan x sepatutnya jd plhn namun mengadakan tribunal perang + menghntr tentera pengaman amatlah dialu2kan memandangkan kt perlu melangkah maju setapak lg dlm menangani isu palestin-israel ini.

    http://www.thestar.com.my/news/story.asp?file=/2009/1/10/nation/2988178&sec=nation

    http://www.bharian.com.my/Current_News/BH/Monday/Nasional/20090104232901/Article/

    adakah kerajaan hipokrit apabila membnrkan pljr melanggar auku dgn berdemonstrasi menentang israel?



    pd pendpt sy, lbh baik mrk diberikan kaunseling setiap hr dgn kata2 semangat agr bljr bersungguh2 lg (rata2 cgpa 3.00 ke atas) hingga negara bertmbh maju lantas smkn disegani brt!

    yg sedar,

    mal handsome
    http://warisan-marzuki.blogspot.com/

    *p.s. mcm lah protes jalanan blh ubahkan ht askar jht yg sdng membnh rkyt palestin pun...
    anyway, malaysia bknlah indon melatah dgn boikot barangan & menjerit sana sini.

    http://utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2009&dt=0110&pub=Utusan_Malaysia&sec=Rencana&pg=re_02.htm

    Friday, January 9, 2009

    twnr hbt drpd MARA p oversea hanya 3.00 cgpa je bg lpsn diploma?

    http://www.mara.gov.my/iklan/SPC09-10.pdf

    jk anda x mampu berjhd dgn senjata api utk bebaskan palestin, rbtlah melalui pendidikan ke UK!

    blh tamat ke "keganasan" jk israel bdh bnh org sana sini?


    jgn nak mrh muslim plk kalau mrk bertndk bls terhdp geng2 brt yg x de kena mengena!
    sila klik ke link ini http://september-12.freeonlinegames.com/ sekira paparannya lmbt.

    Thursday, January 8, 2009

    berlatih camner nak bnh tentera2 israel dgn tepat skali...


    ... sdngkan nabi srn agr jd pemnh (pengganas @ pendendam) yg hbt, x? practice make perfect!

    surat membangkang boycott barangan US kpd malaysiakini.com

    fromfizmallek al firdaus <sronoknya@gmail.com>toeditor@malaysiakini.com
    mailto:ccnews@nstp.com.my,news@tv3.com.my,nazarali@hmetro.com.my,nadia@bpa.jpm.my,najimudin@bpa.jpm.my,najwa@bpa.jpm.my,niksharul@bpa.jpm.my,normawati@bpa.jpm.my,normazliana@bpa.jpm.my,noor@bpa.jpm.my,badrul@hmetro.com.my,am@hmetro.com.my,berita@kosmo.com.my,berita@tv9.com.my,besonline@rtm.gov.my,bhnews@bharian.com.my,bhsurat@bharian.com.my,btv_berita@bernama.com,boonsiew@thesundaily.com,bes@rtm.net.my,rmp@rmp.gov.my,umi@bpa.jpm.mynews@tv3.com.my,nazarali@hmetro.com.my,nadia@bpa.jpm.my,najimudin@bpa.jpm.my,najwa@bpa.jpm.my,niksharul@bpa.jpm.my,normawati@bpa.jpm.my,normazliana@bpa.jpm.my,noor@bpa.jpm.my,badrul@hmetro.com.my,am@hmetro.com.my,berita@kosmo.com.my,berita@tv9.com.my,besonline@rtm.gov.my,bhnews@bharian.com.my,bhsurat@bharian.com.my,btv_berita@bernama.com,boonsiew@thesundaily.com,bes@rtm.net.my,rmp@rmp.gov.my,umi@bpa.jpm.my, info@muslimconsumer.org.my
    dateThu, Jan 8, 2009 at 10:44 AMsubjectcoke, starbucks, colgate & yang lain2 sepatutnya membuat laporan polis terhadap Dr M + PPIM...mailed-bygmail.com
    hide details 10:44 AM (0 minutes ago) Reply
    ... sebab seolah2 ada unsur hasutan dalam tindakan mereka. saya juga menggesa agar syarikat2 yang di"hasut" ini menyaman pihak2 yang tak bertanggungjawab dengan menyebarkan "tohmahan" tak berasas supaya depa insaf dengan segera. yang benar, MAL handsome. *p.s. 1) jika tak puas hati sangat, p je palestin & jihad bersama. jangan banyak cakap & menyusahkan orang lain pulak! 2) nape kerajaan MY tak bantu palestin macam bosnia dengan mewujudkan kedutaan di sana serta bekalkan senjata sebelum ini?

    Tuesday, January 6, 2009

    TAHNIAH MARA! moga2 4 u kesemuanya kelak cmpr UiTM, x?

    Mara mahu capai universiti ketiga KUALA TERENGGANU - Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi (MECD) melalui Majlis Amanah Rakyat (Mara) menyasarkan untuk menubuhkan universiti ketiga dalam masa terdekat, kata menterinya, Datuk Noh Omar. Menurutnya, Mara kini memiliki universiti Kuala Lumpur (UniKL) yang seratus peratus miliknya manakala yang terbaru iaitu Universiti Malaysia-Jepun (MAJU) akan mula beroperasi mulai Julai ini. “Universiti Malaysia-Jepun ini akan dimulakan dengan pengambilan seramai 70 orang pelajar manakala negara Jepun menghantar seramai 15 orang Profesornya,” katanya pada sidang media selepas merasmikan Seminar Pembangunan Usahawan Mara di sini, semalam. Mengulas lanjut Noh berkata, Mara sedang giat berusaha menaik taraf serta menjalankan kajian lanjut menjadikan Institut German Malaysia (GMI) bertaraf universiti.

    http://www.sinarharian.com.my/com/content/story2314011.asp

    ada rupa2nya shuttle antara JB-SG mcm KL-ipoh

    bgslah usaha ini dpt merancakkan lg bisnes danga ct mall & gara2
    dia lewat bkn apa, taktik sperti bas ekspress lah, dah pnh br jln, x?
    smoga servis ini akan terus berkekalan memandangkan sy pun nak jgk cuba CIQ yg canggih tu hah & merasai shopping compleks yg br je slmt dr kegawatan ekonomi 1997 (10 thn utk dpulihkan)!

    Monday, January 5, 2009

    sdngkan Dr M ms jd PM pun x blh nak buat, lg srh mukhriz plk...




    ... jk x, dah lama SK/SMK slrh MY dah ada kelas bhs mandarin, arab, tml & etcs sebagai plhn & x yah kena p SKJC/T/A @ J ke.

    SRT TERBUKA UTK OBAMA, MUAMAR GHADAFI + KETUA TEHERAN...

    kpd bkl ketua amerika sykt,

    biarlah depa gdh agr islam mt syhd, stuju?



    utk bkl bks kepala bg libya & iran plk,

    yg hang x tlng hntr jet perjuang bantu palestin, awt? yg ko tau hanya nak memujuk PBB bdh... tunggulah saat bila glrn hampa disrng brt mcm saddam hussein & taliban!

    http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2009&dt=0105&pub=Utusan_Malaysia&sec=Luar_Negara&pg=lu_02.htm

    http://mmail.com.my/Iran_calls_for_oil_embargo.aspx



    sekian, TM.

    yg bnr,

    MAL

    *p.s. 1) bljr lah dr sjrh agr x berblk smula ke kamu & MY kini sibuk nak tbhkan pskn pengaman sndr bkn lah tkt jk mrk plk dtwn SG @ TH tp lbh kpd mendptkan pengaruh dunia dr US...
    2) tanyalah sape2 bg translate kpd BI/arabic/persian.

    fromfizmallek al firdaus <sronoknya@gmail.com>toinfo@libyaonline.com,info@vdilink.com,webmaster@president.ir,iran-daily@iran-daily.com,esmaeili@tehrantimes.com,golpira@tehrantimes.com,editor@tripolipost.com,support@iran.tv,info@en.ljbc.net
    cccomments@whitehouse.gov,vice_president@whitehouse.gov,press.int@aljazeera.net,help@ft.com
    bccppm@pmo.gov.my,badrul@hmetro.com.my,berita@kosmo.com.my,berita@tv9.com.my,besonline@rtm.gov.my,bhnews@bharian.com.my,bhsurat@bharian.com.my,btv_berita@bernama.com,boonsiew@thesundaily.com,bes@rtm.net.my,umi@bpa.jpm.my,support@malaysiakini.com
    dateMon, Jan 5, 2009 at 8:40 PMsubjectwhy your government (LIBYA & IRAN) not helping PALESTINE in term of launching your rocket @ army?mailed-bygmail.com
    hide details 8:40 PM (3 minutes ago) Reply
    i hope that your country will be vanished too by US + her allied likes IRAQ/AFGHANISTAN... yours sincerely, MAL http://warisan-marzuki.blogspot.com/2009/01/srt-terbuka-utk-obama-muamar-ghadafi.html ... so then u realised that jannah better than this "fake" world!


    RESPON DR SLH 1 PENERIMA EMAIL;

    fromiran.tv support <support@iran.tv>tofizmallek al firdaus <sronoknya@gmail.com>
    dateTue, Jan 6, 2009 at 12:18 AMsubjectRe: why your government (LIBYA & IRAN) not helping PALESTINE in term of launching your rocket @ army?mailed-byiran.tv
    hide details 12:18 AM (9 hours ago) Reply
    Dear FizMallek, We are sorry that you are upset of some political issues. But we are not a political group and our site is doing just some entertain and documentry. We hope you can find the right community for political discussion. By the way we think nowadays no one can vanishe any country.Best

    JAWAB BALIK;

    fromfizmallek al firdaus <sronoknya@gmail.com>to"iran.tv support" <support@iran.tv>
    dateTue, Jan 6, 2009 at 9:46 AMsubjectRe: why your government (LIBYA & IRAN) not helping PALESTINE in term of launching your rocket @ army?mailed-bygmail.com
    hide details 9:46 AM (3 minutes ago) Reply
    who said can't vanished? u can't see what happen to baghdad & kabul already? until your country being vanished too by them (US & her allied) then u know what i meant... forward to your government lah asap!

    SLMT BERTARUNG & MT SYHD WAHAI SDARA SEISLAMKU...


    http://www.sinarharian.com.my/com/content/story2307477.asp

    ... & nape zmn pak lah x de mcm Dr M (ms US serang iraq + afghanistan), sperti bg green light utk warga2 MY p palestin & berjuang sama utk dptkan syurga akhrt! org2 d indon berlagak je lbh buat demo jalanan tp x pernah pun dgr ada yg mt bertempur d luar negara pun... jadilah bak Dr azhari DAN nordin mat top yg brani sebagai mujahideen supaya kfr jht gerun, blh?


    http://www.nst.com.my/Current_News/NST/Monday/Frontpage/2444249/Article/index_html

    Thursday, January 1, 2009

    SLMT THN BR...







    ... slh 1 resolusi thn ni adalah membantu pekerja2 klng yg dbuang kerja dlm meraih kmhrn2 berguna sperti lsn psv mcm pemandu bas rapidkl (amat dperlukan + gaji blh thn) & lain2 (agen ipts-mara + nkh siam) agr mrk x panic smpi ada kes terbnh kanak2 plk.

    Blog Archive

    kredit kad byk kemdhannya tp jgn smpi muflis plk mcm pisau blh dgunakan bg memotong sayur @ bkn2...

    kredit kad byk kemdhannya tp jgn smpi muflis plk mcm pisau blh dgunakan bg memotong sayur @ bkn2...
    fixed deposit RM 2K (kad perak) tp jk lbh 4K lg bgs sbb rata2 bank tmbh bermnt utk trima permhnan slps 1 thn penggunaan kad pertama @ RM 8K (kad emas) d public bank/ambank blh mhn kredit kad baru/pemula tanpa cek income, kemudian slps 3/6 bln layak utk dptkan kredit kad lain plk sperti hsbc, rhb bank & etcs dgn hanya bwk mykad + kad kredit tersbt je... mdh, kan? jk bjk menguruskan kewangan, kita blh rbt brng2 percuma/murah dr promosi bank2 sebagai cnth tiket wyng free dgn mtv HLB, jetstar-HSBC, laptop 50%-citibank + etcs dgn melayari lmn2 web mrk utk rjkkan. apa2 kemusykilan, sila jgn segan2 utk meninggalkan pesanan anda d chat blog ini. anyway, kini byk bank yg tiada yuran tahunannya @ free for life! *p.s. x ckp RM2K, guna payslip gaji terkini (plng bgs 3 bln terakhir) slps 6 bln bkerja utk (pekerja swasta terutamanya) dptkan pnjmn mdh d http://www.aeonmalaysia.com.my & jgn p jumpa along plk...

    terpaksa tutup nombor sbb khuatir dislh guna oleh phk x bertanggung jwb...

    akan dtg ada diamond plk tp entah bila @ x dan kot jk blaku PD ke 4? lg best platinum ni berbndg emas sbb jk ada promosi MAS, beli 1 tmpt duduk bisnes class dpt 1 free!

    Labels

    1 malaysia (1) 1 penny (1) 10th anniversary (1) 125 ktm (1) 13 MEI (1) 1901 (1) 1u (1) 2010 (1) 2012 (3) 2020 (2) 2nd round (1) 4th of july (1) 5 tahun (2) 50% diskaun (1) 70 juta warganegara (1) 911 (1) A and W (1) aax (2) abaiya (1) abang ipar bangsat (1) adik najib (1) ADVICE PUN BODOH (1) afrika (1) agen nikah siam (2) agen yahudi (7) Agnes Bermudez (1) AHMOI (1) aids (1) air kencing setan (1) airasia (4) airasia x (2) Aizdean (1) akhir zaman (1) akta kanak-kanak 2001 (1) ALAMANDA (1) allah (1) along (1) ambank (1) america (1) ampang hilir (1) ampang jaya (1) ampwalk (1) anak haram (2) anak ramai (1) antarabangsa (1) anwar (1) apa ada pada nama (1) apartheid (2) aqura (1) arak (1) ARDARTU (1) Ariel dan Luna Maya (1) aseanpol (1) asiapol? (1) ASRAMA (1) astro (1) astro ceria (1) atm (1) Aung San Suu Kyi (1) aussie (1) ayam haram (1) AYERS ROCK (1) Azrinaz Mazhar binti Hakim Mazhar (1) baby (1) BABY HATCH CLUB (1) BAD JEW (1) badrul hisham (1) BAGUS KACUK (1) bahyah (2) BAIK MURTAD DARI ISLAM BABI (1) bajet (1) baju kuning (1) bakal janda kaya (1) bala allah (1) balas dendam (1) balasan tuhan sebab rogol indon (1) bangsat (2) bangunan stesen keretapi lama (1) bangunan sultan abdul samad (1) banjir (1) bank (1) bapa (1) BARU TAU (1) bas drebar (1) bas metro 99 bangkok bank (1) BAS NADI (1) baskin robbins (1) Batang Kali Massacre (1) bau (1) bayi (2) bear (1) beli combo jer tanpa tengok movie (1) BENDOI (1) beracun (1) berak (1) berani (1) berbaloi (2) BERDAYA SAING (1) bermadu (1) bersara (1) big dog najib (1) big screen (1) bijak (1) BIJAN (1) bil (1) bini (1) biru itali (1) bisnes maju (1) blogger (2) blok minyak (1) Bloody Sunday (1) BN (3) BOB MARLEY (1) BODOH (5) bohong (1) bohsia (1) bombay (1) bookie (2) borneo (2) bosnia (1) boss (1) bpa mca (1) buang anak (1) buang bayi (5) bufet (1) buffet (5) bukan malaysian telegraph (1) bukit antarabangsa (2) bukit jalil (1) BUKU DENGAN RUAS (1) BUM (2) bung mokhtar (1) bunting (1) bunuh diri (1) bunuh menteri (2) burma (3) burma embassy (1) cabut gigi guna roket (1) cari jalan baru (1) CARI MAKAN (1) Carla Bruni (1) cathay (1) cathay cineleisure (1) cathay damansara (1) celcom (1) celebriti chef (1) CENTRAL (1) cerai (1) cerai 4 (1) cerai telefax (1) CEREKARAMA (1) cheap (1) chee cheong fun (1) china (1) china town (1) chocolate fair (1) chua soi lek (1) cicken rice shop bagi zakat today (1) cikai (1) cimb (1) cimb card (1) cimb junior (1) cina (1) cina buta (1) ciplak (1) competition (1) conspiracy (2) CONTEST (1) cool (1) CRAVEN CAFE (1) crocs (1) crystal crown (1) cuai (2) cube (1) cuepecs (1) cukai (1) culik (1) CURI PASIR (1) cuti bersalin (2) d7 (2) DAIM ZAINUDDIN (1) damansara (1) danga city mall (2) dap (2) dapislam. paskafir (1) darabif (1) dasar Be eNd (1) DASAR UMNO BN (2) dataran pidato (1) dataran putrajaya (1) DATING HARAM (1) Datuk (1) daulat tuanku (1) DAZZLE SHOW (1) debat (1) denmark (1) derma (2) Despicable Me (1) di dunia lagi allah dah tunjukkan camner kalau kat akhirat pulak (1) dijajah (1) dim sum (1) dipecat (1) direct access (1) direct bus (1) discovery (1) divorce radio (1) doa makbul (1) doctor (1) dosa (1) double location (1) double meaning (1) DR M (1) Dr. Mohd. Ridhuan Tee Abdullah (1) DRAMA (1) dunia (1) early bird (1) EARLY MARRIAGE (1) eden klia (1) ekspedisi chef wan (1) Ekspo Beli Barangan Malaysia 2010 (1) elak sesak (2) Elevated parking (1) equatorial KL (1) esplanade (1) ets (1) event management (1) faktor (1) faraj (1) Father AND Son Look-alike (1) father;s eve (1) father's day (6) female pm (1) festival filem malaysia (1) fidelity group (1) fiesta nasi lemak 1 malaysia (4) fitnah (1) food (1) forecaster (1) france (1) free (4) free cinema (1) free makan (1) free meal (3) free minum (1) free movie (2) free netbook (1) free pass (3) free pass finally (1) free seats (1) free shuttle (1) freedom of speech (1) frills hotel (1) frim kepong (1) gara2 bodoh (1) gara2 kampachi (1) gara2 takut bini (1) GATHERING GENGBLOGGER (3) gaza (2) gelaran (1) GENTING HIGHLAND (1) german (1) GIANT (2) GLOBALISASI (1) go gabba gabba (1) goodie bags (1) goodies (1) gratis (1) greater KL (3) gsc (1) gubal (1) gunung kinabalu (1) guru (1) haji dengan bas (1) hakim (1) HALAL (4) halal kah? (1) half price (1) hamil (1) HAMPIR KIAMAT (2) haram (4) harapan (1) hari (1) hari bapa (3) HARMONY (1) harus (1) hati kering (1) HAWA (1) Hebatnya Angin Rindu Sarajevo (1) heineken (1) Helen Clark (1) hi 5 (1) hidup bung (1) highway (1) hikmah (2) hilang (1) HINA SULTAN (1) hipokrit (2) history (1) hot swiss chocolate (1) hotdogs (1) hotlink (1) HUDUD (1) hulu ganu (1) i-city (1) IAB (1) ice cream buffet (1) ihram (1) iim (1) ilmiah (1) independence day (1) india (1) indian (1) indienews (1) INDON (3) internet (1) interpol (1) ipoh (1) ipt (1) islam (3) islam ganas (1) islam pukimak yang bukan nabi (1) israel (5) istana negara (2) itali (1) italiannies (2) IZIN MAHKAMAH (2) izzah (1) izzah anak peliwat (1) jacob's walk of life (1) JAHIL (1) jalan darat (1) jalan kerja ayer lama (1) janggut (1) JANNAH (1) japan (5) japan fil festival (1) japanese (1) jazimin jazlan (1) jb (2) jeddah (1) jepun (1) jersey murah (1) jfkl (1) jilat (1) jim (1) jimak (1) jimat (1) jiwa kacau (1) jj (1) johnny's (1) jojoba (1) jong jong eng (1) jpa. pru 13 (1) jpn (1) jual (1) Julia Gillard (1) juno movie (1) kafir (1) KAFIR LEBIH MULIA KINI (1) KAHWIN AWAL (2) kahwin budak (1) kahwin siam (1) kami prihatin gagal (1) kampachi (5) kanak2 (1) KANGAROO (1) KANGAROO MEAT (1) kantoi (1) karaemon (1) kartun (1) kasihan (2) kastam (1) kasut (1) KCT1 (1) KD (1) kdu (1) KEBAIKAN KEJU (1) kebal (1) kebetulan (2) kedah (1) kedutaan myanmar (1) KELAB ANAK HARAM (2) KELAB TASIK PUTRAJAYA (2) kelantan (1) keling (1) keliru (1) kena sumpah (1) kena tipu (1) kepakaran (1) kerabat (1) KERAJAAN (2) kerja kosong (1) kerusi (1) KETAHUILAH HAK ANDA (1) kfc (1) khalifah (1) khalwat (1) KIAMAT BAGUS (1) kiraan (1) kk (1) KL (5) kl - hatyai (1) KL raya (1) klasik (1) kLcc (1) KLIGP (1) kmj (2) know how (2) kolej risda (1) komedi (1) komuter (3) komuter buat hal lagi (1) kondem power from bugger aka spammer (1) konek pada dahi (1) KONGSI DOSA SEBAB SHARE INFO (1) KONSPIRASI (1) KONSULAT (1) kopi janda (1) korea (1) korean air (1) kota damansara (7) KPD (1) kraton surakata (1) Krishna Institute of Medical Sciences University (1) ktm (2) ktm serdang (2) KUCING (1) kupon (1) lagu masuk keluar masuk (1) lancau (1) langkawi (1) latin (1) laundry (1) lawak (2) lazat (1) lcct (1) lebih dekat (1) lebih gelap kulitnya semakin kuat larian sebab cahaya matahari yang diserap digunakan untuk tenaga (1) lebih kejam (1) lemak (1) lemas (1) lembu (1) Lemongrass Café (3) letak jawatan (1) liwat (2) london (2) london trip (1) lrt (1) lucah (1) macgruber (1) maeps (1) MAHATHIR (2) mahkamah syariah (1) MAID (1) main tembak (1) majlis perundingan melayu (2) makan gaji buta (1) makan tanpa had (1) maksiat (1) malay (1) malaysia (1) malaysian mirror (1) malaysian PR (1) malaysiantoday (1) mamak (1) mamak terbeliar (1) mangkuk tingkat (1) manhattan fish market (1) mantap (1) mara (3) mara sponsorship (1) marathon (1) margaret thatcher (1) marigold (1) MARK AND SPENCER (1) maruah (1) mas (1) masalah sosial (1) masjid (2) masjid india KL (1) masjid pakistan chow kit (1) master degree (1) MASTERSkill (1) maswings (1) mauritius (1) maxis (1) mazidul (1) MBBS (1) mc d (1) mca (1) mecc (1) medan tuanku (1) media (1) media alternatif (1) medicine (2) MELAKA (1) melayu (1) MEMALI (1) memalukan (1) member (1) menopause (1) MENYAMAR (1) meriahnya (1) meritokrasi (1) mertua setan (1) mesra (1) METRIX RESEARCH (1) metrojaya (3) mexico (2) mihas (1) minah saleh (1) minda kalut (1) mines (4) MINUM ARAK TANPA HAD (1) minyak masak (1) miracle (1) misi (1) MIX MARRIAGE (2) mobile money transfer (1) modal (1) MOF (1) monarki (4) money transfer (1) monyet (1) movie (2) mpm (1) MSU (1) mujarab (1) munafik (6) mungkin (1) murah (3) murahan (1) muslim (1) muslim big (1) MY (1) myanmar (4) n.ajis (2) n.ajis bangsat (1) nachos nachos (1) naik aziz (1) najib (2) najib letak jawatan (1) NAKED (1) NAMEWEE WORLD CUP SONG (2) Nanny Mcphee and the Big Bang (1) nasi kandar beratur (1) NAZAR (3) negara maju (3) nepal (1) neraka (1) NIJ AZIZ (1) nikah (1) nikah awal (2) nikah burma (2) nikah siam (3) NIKMAT (1) no kids (1) non bumi (1) norjuma (1) ntv 7 (1) nurin jazlin (1) nurul syuhada (1) nz (1) obama (1) old film (1) old town cafe (1) om burger (1) ong bak 3 (1) online (1) orang asli (1) orang gaji (1) orang rumah (1) ORPHANCARE (2) otak kuning (1) OTAK LEMBAP (1) OVERSEA (1) oversupply (1) PADAN MUKA (1) PADANG KOTA LAMA (2) pahala (1) pakat hentam (1) PAKATAN (1) pakatan rakyat (1) pampasan (1) papajohn (1) pariah (1) parlimen (1) paspot (2) PASSPORT (1) patutnya seluruh malaya bukan 2 tempat sahaja (1) pau (1) pavilion (1) payung (1) pdrm (3) pecah rumah (1) pecat (1) peguam (1) pekan baru (1) PEKIDA (1) pelacuran (1) pelajaran percuma (1) pemandu pelancong (1) pembantu (1) PEMBOHONG (1) penang (2) penjajahan (1) penjara (1) penjara pudu (2) penjenayah (1) penyakit (1) pepper roaster (1) perak (1) perancis (1) perang dunia ketiga (1) percuma (2) perhilitan (1) perkasa (1) perli (1) perubatan (2) pesta bunga (1) pesta coklat 1 malaysia (1) pesta durian (1) pesta durian subang parade (1) petah (1) petaling jaya (1) peterpan (1) peterporn (1) petrosains (3) PGM (1) PIALA DUNIA (1) pinda (2) pisau cukur (1) pistol (1) pj (6) playgirl (1) PM (1) poligami (5) polypause (1) PORTUGIS (1) pot luck (1) poyor (1) ppj (1) premiums (1) prescott inn klang (1) president (1) president amerika syarikat (1) president US (1) PRESINT 8 (1) presint 8 (P8) (1) presint 9 (1) projek (1) pru 13 (4) PTPTN (1) public speaking (1) public transport (1) pukimak (1) punca sebab ternampak sultan tengah berzina dengan bukan isteri kah (1) punch bag (1) pusar kepala (1) pusat giat mara (1) puteri saadong (2) putrajaya (3) putrajaya (Pj) (1) putrajaya sentral (1) pwtc (3) queensbaymall (1) RACIST (1) rais yatim (1) raja petra (1) ramalan daim (1) rangoon (3) rapidkl (3) rapidpass (1) rasamas (1) RASUAH (2) RASUAH SEKS (4) RASUAH wang (1) rate 18 (1) read malaysia (1) regular (1) remaja (1) republic (1) republik (4) result (1) revolusi (1) REWARD (1) risiko (1) rm20 semalam (1) rm5 (1) RMK 10 (2) rogol (3) rompak (1) ron baby (1) ROOTBEER (1) royale bintang (1) rtm (1) rugi sikit (1) RWG (1) sabah (1) sabtu (1) sabun (1) saiful bohong (1) saigon (1) SAKIT JANTUNG (1) salah parents pulak (1) saman (2) same group (1) samy velly (1) santau (1) sarawak (1) SARSI (1) SAYANG KINABALU (1) sayfool (1) sedap. (1) sedunia (1) segambut (1) sejarah (1) sekolah rendah (1) SEKS (1) seksi (1) SELANGOR (1) selepas sambutan 125 tahun (1) selipar (1) SEMALAM PULAK OFFERSTATION.COM PAPARKAN INFO PASAL TOP UP RM10 JER UNTUK DAPATKAN BERUANG TOLOL TUH (1) sembelit (1) SENATOR Datuk Dr Mashitah Ibrahim (2) seoul (2) sepang circuit (1) serbia (1) serdang (1) servis N = night bus (1) sesikat (1) setan (2) SETANDAN PISANG (2) sex maniac (1) sex toys (1) shah alam (1) shahrizat (7) SHARE STORY (1) siam (3) siap ada goodies bag lagi (1) sikat pisang (1) siksa kubur (1) singapore (1) sistem khalifah (1) SISWA TONGENG (1) slogan belit (1) smk (1) sms (1) sniper (1) sokongan (1) solat hajat (1) sosej telur free (1) SPAD (2) spain (1) SPEAKERS SQUARE (2) sprm (1) sri warisan (1) sri warisan event management (1) strategi (1) stroke (1) suarasa (1) subur (1) sultan (1) sultan brunei (1) sultan johor (1) sulTAN sayTAN (1) SUMANDAK (1) sumbangan (2) superGT (1) susu (1) susu badan (1) switzerland (1) Syed Hamid Albar (1) t208 (1) T305 (1) tahan ngantok (1) tahun lepas istana tutup untuk rakyat sebab H1N1 petanda kena cerai (1) tak bersyukur (1) tak munafik (1) taktik (1) takut bini (1) takziah (1) talak 3 (1) talak television (1) tangkap khalwat (1) tanyalah ustaz (1) tapau (1) taxi berkupon (1) tcrs (1) teh tarik (1) teh tarik place (1) TELAPAK SYURGA (1) telegram (3) telegraph (1) telekom (2) telur (1) tembak (2) tempang (1) tengku adnan (1) tersirat (1) TERUNA (1) TERUTU (1) tesco (2) TEST (1) tgi friday's (1) tgi fridays (1) tgv (2) THAILAND (1) the apartment restaurant (4) the best (1) the chicken rice shop (1) the curve (1) The Expendables (1) The Karate Kid (1) the oranje (2) the strand (1) tiket free (1) tips (1) tiruan (1) tm point (1) tmnet (1) tokyo (1) tolol (1) tony roma's (1) top movie (1) touch n go (1) tourist guide (1) toy stories (1) toys r us (1) toys story 3 (5) TRAVEL (1) tukang masak (1) tunai (1) tune hotel (3) tune hotels (1) tune money (1) tune store (1) tune talk (1) tusyen free (1) TV3 (1) tv9 (3) u (1) u3 (1) u601 (1) u80 (1) ubat (1) UITM (2) uk (1) ukm (1) ULAMA PENGAMPU (1) ULANG TAHUN PERKAHWINAN (1) ulat tiket (1) UMNO (2) undang (1) underwater world (1) unikl (1) untuk kita aja (1) uob (1) vincent tan (1) visa (2) vmu (1) voucher (2) wali (1) wangi (1) wayang (1) wayang free (1) wcg (1) wednesday (1) weekend (1) western union (1) world cup (10) world cup offficail song (1) world cup south africa (1) world cyber games (1) world trade center (1) world war 2 (1) XTRA (1) yahudi (2) yangon (2) yayasan better malaysia (1) youth festival (1) youthsays (1) ZAKAT (1) ZAMAN MODEN (1) Zhengzhou (1) zina (6) zionis (2) zizie (1) zunar (1)